Waarom het Zwitserse Tissot zo goed past bij Juwelier Kuyper. 

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van het horlogemerk Tissot. Herkenbaar aan de T met het rood met witte plusteken. Deze plus uit de Zwitserse vlag symboliseert de Zwitserse kwaliteit. Kwaliteit en betrouwbaarheid waar het merk al sinds 1853 voor staat. Juweliers Kuyper  in de Zaanbocht staat sinds 1955 ook symbool voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Tissot creëert horloges die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook innovatief. Dit doen ze door speciale materialen en geavanceerde technologie te verpakken in nauwkeurige ontwerpen. JuwelierKuyper heeft innovatie ook hoog in het vaandel staan. Tissot en Kuyper passen dus heel goed bij elkaar. Daarom vind je bij deze ervaren juwelier zo’n mooie collectie Zwitserse horloges.
We hebben een paar van de populairste modellen voor je uitgelicht:

De vintage serie Tissot Tradition.

Vintage is in. Maar dan wel voorzien van de aller-modernste techniek. De serie Tissot Tradition geeft de technologie van nu een vleugje nostalgie. De hightech werking is perfect in harmonie met de klassieke details en de subtiele retro-look.

Tissot bij Juwelier Kuyper

En ook deze nieuwe serie belooft weer een klassieker te worden: de modellen staan garant voor jaren nauwkeurigheid.

Vanaf € 270
Gewelfd krasbestendig saffierglas
Zwart leren band met vlindersluiting
Waterdicht tot 3 bar (30 meter)

 

De robuuste Tissot PR 100.

Dit type horloge is zeer populair bij zowel stijlvolle mannen als vrouwen: de Tissot PR 100. Nauwkeurig van binnen. Tissot PR 100 bij Juwelier Kuyper

Robuust van buiten. De fabrikant wil rivaliteit tussen mannen en vrouwen voorkomen.

Daarom heeft deze iconische horlogeserie zowel heren- als dameshorloges.naf € 340
Krasbestendig saffierglas
Roestvrijstaal met vouwsluiting met drukknoppen
Waterdicht tot 10 bar (100 meter)

 

 

 

 

 

 

De klasse van de Tissot Luxury Powermatic 80 Lady

Hou je van ultieme nauwkeurigheid? Dan is de Luxury Powermatic 80 Lady iets voor jou. Het geheim zit ‘m bij dit horloge in de revolutionaire Powermatic mechaniek. Dit zorgt voor een buitengewone 80 uur ‘gangreserve’. Wat betekent dat het horloge 80 uur loopt, zonder dat je het opwindt. Bij de meeste horloges is dit hooguit de helft. Je ziet aan het horloge ook meteen z’n klasse. Dat maakt deze 80 Lady zo onweerstaanbaar. Voel het maar eens aan je pols in de winkel bij Juwelier Kuyper.

Vanaf € 700
Krasbestendig saffierglas met dubbelzijdig ontspiegelde coating. Kleur wijzerplaat wit parelmoer. R oestvrijstaal met vouwsluiting met drukknoppen Waterdicht tot 5 bar (50 meter)

Tissot Powermatic 80 bij Juwelier Kuyper

 

 

Recommended Posts
Mode en Muziek bij SIetske Koene ModeOh My Guts en Heerlijk -Eko