Goed nieuws voor de zakelijke, sportieve en stijlvolle vrouw. Het Duitse modelabel More & More is sinds kort verkrijgbaar bij Zazou in de Zaanbocht.
More & More werd in 1982 opgericht door Karl-Heinz Mohr. Meer en meer verovert het merk de Europese markt. Het is nu al gespot in 13 landen, waaronder ook Nederland. En vanaf dit jaar voor het eerst dus ook boven het Noordzeekanaal, in hartje Zaanstreek. Kleding en accessoires zijn trendy, modern en eigentijds. Maandelijks vind je bij Zazou dan ook nieuwe modellen. Steeds geënt op een thema. Kom dus regelmatig langs om het modethema van de maand te bekijken.

 

Maandelijks wisselende collectie

In maart is het thema maritiem.MORE & MORE spring summer 2017 Alles draait hierin om strepen en grafische dessins. Naast de klassieke marine-kleuren zorgt het felle galaxy blauw voor een nieuw accent. De enkellange broek blijft de trend, net als blouses met nieuwe halslijnen.
In april gaat More & More op de romantische toer. Bloemige pasteltinten worden speels gecombineerd met knalroze. Millefleurs prints, bloemborduursels en -jacquards zetten de aprilcollectie in bloei. Hou je wel van een beetje romantiek? Haal dan je hart op bij Zazou.

 

Zazou in de ZaanbochtVeel meer naast More & More

We zouden het bijna vergeten. Maar Willeke Davelaar voert naast More & More nog veel meer prachtige merken. Zoals Esprit, Modström en Soyaconcept, om er maar een paar te noemen. Daarnaast vind je er lederen tassen van Chabo Bags en een mooie selectie uit de sieradencollectie van het merk Scmyk. Bij ZazouU staan ze altijd klaar voor een eerlijk persoonlijk advies. Vinden ze dat iets je niet staat? Dan krijg je dat ook te horen. Want de beste reclame voor Zazou is niet dat je er iets gekocht hebt, maar dat je er supergoed in uitziet!Zazou in de Zaanbocht  Zazou in de Zaanbocht

Naar zazouwormerveer.nl

Saenkanter Fashion Shoes & More