4 dagen feest bij Hatshoe Kinderschoenen

Geen 3, maar 4 hoeraatjes voor Hatshoe Kinderschoenen. Want er zijn maar liefst 4 aanleidingen om feest te vieren.

‘Hatshoe Wormerveer bestaat dit jaar 23 jaar, onze winkel in Alkmaar 2 jaar korter. Op 23 maart wordt de vernieuwde webshop gelanceerd. En we vieren dat het alweer drie jaar geleden is dat onze winkel in Alkmaar naar de Laat verhuisde.’

Meer dan genoeg redenen dus voor een gezellig meerdaags feestje!

 

Vernieuwde webshop moet gevierd worden

De nieuwe webshop zelf is op veel punten verbeterd en een feest om te bezoeken. Als klant stel je zelf een favorietenlijst samen. In één oogopslag zie je van een bepaalde schoen welke maten er nog beschikbaar zijn. De website werkt erg makkelijk op alle apparaten, van mobiel tot desktopcomputer. Waar je ook bent, hoe laat het ook is, je plaatst nu gemakkelijk met een paar klikken je bestelling.

 

Waar trakteren we allemaal op?


Allereerst maak je 4 dagen lang kans op mooie prijzen. Hou hiervoor de Hatshoe Facebookpagina in de gaten. Daarnaast word je op zaterdag 25 maart extra in het zonnetje gezet als je in een van de twee filialen komt kijken naar de nieuwe collectie. Zowel in ons filiaal in de Zaanbocht als aan de Laat is er koffie met een traktatie. En…een grabbelton voor de kinderen. Hou je van ijs? Dan weet je vast wel wat je gaat doen met die gratis ijsvouchers die er worden uitgedeeld.

 

Meer weten?

Benieuwd naar onze nieuwe webshop en/of de nieuwe collectie? Kijk snel op hatshoe.nl  of kom langs in één van onze winkels. Met jou erbij is het nog veel meer feest!

Recommended Posts
Hugo Boss bij Saenkanter Fashion