Scoor snel een paar Teva sandalen voor de aankomende zomer.

De sandalen van Teva zijn al jaren favoriet onder kinderen en ouders, ze zijn waterbestendig, ze zijn zelfs bedoeld om gedragen te worden in het water! De sandalen zijn daardoor ideaal voor kinderen. De voeten worden beschermd en de sandalen kunnen naar hartenlust vies gemaakt worden. Na het spelen kun je met sandalen en al onder de douche. Superhandig voor het strand of op de camping.

Outdoor sandalen

Dit Amerikaanse sandalen merk  stamt uit 1984 en is oorspronkelijk bedoeld voor outdoor sporten. Het werd bedacht door een Grand Canyon gids die opzoek was naar praktisch en waterbestendig schoeisel. De sandaal groeide al snel uit tot must-have item voor elke buitensporter en reiziger. De afgelopen jaren heeft het merk zichzelf sterk vernieuwd en een nieuwe hippe lijn met sandalen uitgebracht. Inmiddels zien we veel fashion bloggers de deze sandalen sandalen dragen.

Super sandalen bij Hatshoe

Bij Hatshoe kinderschoenen vind je een uitgebreide collectie Teva sandalen voor kinderen. Ook voor beginnende lopers bestaan er zachte en flexibele sandaaltjes van Teva. De maatvoering kan soms wat ingewikkeld zijn met het oog op groeiruimte, maar het ervaren personeel van Hatshoe geeft je graag deskundig advies.

Bekijk de nieuwe collectie  sandalen op www.hatshoe.nl.

Click op de foto voor de nieuwe Teva collectieTEVA

Messenslijpen in de Zaanbocht op 28 mei 2016Keurmerk Veilig Ondernemen