Nieuw bij Stelling Wonen: SUNWAY® Duette® Color On Demand in 800 kleuren!

Wie op zoek is naar raamdecoratie en zonwering heeft ontelbare opties. De juiste keuze kan uw huis verrijken. Bij Stelling Wonen in Wormerveer vindt u een zeer uitgebreide collectie van onder meer jaloezieën, duettes, plissés, rolgordijnen en vouwgordijnen. Sinds kort vindt u hier ook een nieuwe collectie van SUNWAY®: Duette® Color on Demand Shades. De moeite van het bekijken waard!

In deze kamer maakt de nieuwe plooibreedte van 45 millimeter van Duette® Color on Demand Shades de raamdecoratie net even stoerder.

Lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit raamdecoratie

Wat direct in het oog springt, is de nieuwe plooibreedte van Duette® Color on Demand Shades. Deze meet 45 millimeter; net even stoerder dan de standaard plooibreedte van 25 of 32 millimeter. De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en een verduisterende kwaliteit. De kleurenwaaier van SUNWAY® Duette® Color On Demand presenteert de 800 kleuren.

Zo regelt u dus zelf de gewenste lichtinval. En wat uw favoriete kleur ook is, SUNWAY® Duette® heeft hem. U kiest namelijk uit maar liefst 800 kleuren raamdecoratie! Bij Stelling Wonen vindt u een presentatiebox met alle kleurstalen. Om u een goede indruk te geven van hoe de kleuren er in het echt uitzien, zijn 48 kleuren geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. De bovenrail en de onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Color on Demand Shades. Zo vormt de raambekleding een mooi geheel.

 

 

 

 

 

Ruime keuze in bedieningsvormen

De SUNWAY® Duette® raamdecoratie kunt u geheel naar uw hand zetten. Er zijn maar liefst vier verschillende bedieningsvormen. U kunt kiezen voor een eindeloos koord, LiteRise, een Simplicity Motor of de PowerTouch-bediening. Bij deze laatste heeft u koordloze bediening met een in de bovenrail geïntegreerde accu. U bedient deze heel eenvoudig: met één druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag naar de gewenste positie (click & walk away).

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Duette® Color On Demand van SUNWAY®? Neem dan eens kijkje op de website of bezoek Stelling Wonen aan de Zaanbocht in Wormerveer.

In deze moderne zithoek zorgt SUNWAY® Duette® Color On Demand voor de gewenste lichtinval.

Recent Posts
Foodfestival aan de Zaan. OOK leuk voor de kinderenDe kast van de TACS Vintage Lens is overduidelijk geïnspireerd op de camera’s van vroeger