Nu bij Sietske Koene Mode: de nieuwste collectie warme truien en vesten van No Man’s Land

Wie op zoek is naar een trui of vest, is bij Sietske Koene Mode aan het juiste adres. Deze sfeervolle damesmodezaak staat niet voor niets al jaren bekend om de grote collectie truien en vesten. Het modebeeld van dit najaar speelt Sietske in de kaart; bonneterie, zoals gebreide kleding wordt genoemd, is actueler dan ooit. En daarin biedt Sietske Koene u volop keus.

 

De traditie in ere

Een trui of vest draagt zeer comfortabel. Het is dan ook niet vreemd dat vrouwen steeds vaker het jasje verruilen voor een trui of vest. Die tendens past mooi in de traditie van Sietske Koene Mode. Deze donkerblauwe trui van No Man’s land is zowel zakelijk als casual te prachtig stylen.Ver voor de oorlog verkocht grootvader Koene namelijk al truien en vesten van het Groningse Falke. En ook nu, generaties later, vindt u bij Sietske nog altijd veel moois op dit gebied.

 

De kwaliteit van No Man’s Land

Eén label spant de kroon als het over kwaliteit in vesten en truien gaat en dat is No Man’s Land. Dit modemerk heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis die zich afspeelt in Nederland en Italië. De grondleggers van No Man’s Land zijn een Nederlandse ontwerpster en haar Italiaanse partner. Precies 25 jaar geleden begonnen zij met een kleine productie, bestaande uit onder andere single jersey shirts en vesten met bijpassende rokken. De kwaliteitsbewuste klanten van Sietske waardeerden direct de uitstraling van die eerste collecties, en gaandeweg maakten de ontwerpers ieder jaar een iets grotere collectie. Met de prachtige donkerpaarse kleur van deze No Man’s trui maakt u echt een statementZe ontwikkelden nieuwe garens en voor de productie werden kleine bedrijven in Italië ingezet. De omvang van de collectie is nu, 25 jaar later, indrukwekkend groot. Ondanks deze groei blijft No Man’s Land nog altijd trouw aan de uitgangspunten om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dus: geen productie in lage lonen-landen, geen concessies aan de kwaliteit en gegarandeerd mooi product.

 

Ontdek de nieuwe collectie van 2018

In de najaarscollectie 2018 vindt u weer diverse modellen in kid-mohair. Een bijzondere kwaliteit die inmiddels in vrijwel elke No Man’s Land-collectie te vinden is. Kid-mohair voelt heerlijk zacht aan en is erg licht, vergelijkbaar met cashmere. Bovendien kan het in de allermooiste kleuren worden geverfd. Het is precies deze kwaliteit die Sietske Koene Mode zo aanspreekt. En die naadloos aansluit op de even zo prachtige en royale broekencollecties van Cambio en Rosner. Deze broeken laten zich naar hartenlust combineren met de collectie van No Man’s Land. Gaat u snel eens langs om te kijken en te passen?

Recent Posts
De kast van de TACS Vintage Lens is overduidelijk geïnspireerd op de camera’s van vroegerDe broers van Juwelier Kuyper, fans van Garmin, prijken op de voorpagina van vakblad Jeweline