Geef dit voorjaar een kleurig accent aan je garderobe: Kleur…schrik niet

Sietske Koene heeft niet ineens de hele zaak volhangen met alleen maar de nieuwste trendy modekleuren. Betaalbare mode moet volgens Sietske immers langer meegaan dan één seizoen. We heten niet allemaal Paris Hilton of Doutzen Kroes. Maar dit voorjaar wordt wel uitbundiger van kleur.

Met de nieuwe voorjaarscollectie kun je mooie kleuraccenten aan je bestaande garderobe geven.kyra en ko voorjaarscollectie 2017

kyra en ko voorjaarscollectie 2017

Op internationale beurzen heeft Sietske Koene met een scherp oog voor stijl en artisticiteit blouses, jurken, blazers, truien, broeken, vesten en sjaals voor je gespot en ingekocht. En niet van de bulkmerken die iedereen voert, maar juist van aparte mode labels. Op Markstraat 1 juist om de hoek van de Zaanbocht vinden ze extra uitstraling nu eenmaal belangrijker dan verkopen per dozijn.

Kwaliteit staat altijd voorop

Of je nu komt voor een hele nieuwe outfit of voor een enkele sjaal of riem. Alles is van topkwaliteit. De gebruikte garens, de stoffen. Het leer. En die topkwaliteit wordt zelfs doorgetrokken naar de sfeer in de winkel en de service. Zonder kwaliteit kun je het als modezaak geen jaren volhouden. Laat staan meer dan een eeuw…

 

131 jaar nieuw

Aan alles merk je het. Sietske Koene heeft al 131 jaar de blik op de toekomst gericht. Sinds de oprichting in 1886 is steeds in grote lijnen het modebeeld gevolgd. Niet met alle trendjes en subtrendjes meewaaien, maar een continue modieuze collectie voeren. Een greep uit de gevoerde merken: Trine Kryger Simonsen, Annette Görtz, Cambio, No Man’s Land. Maar ook dichter bij huis: Marjon Graas Schoenenmode.  Kijk voor een volledig overzicht van de merken en een indruk van de nieuwe collectie op onze site koenemode.nl . Bij Sietske Koene Mode vind je exclusieve kleding en accessoires waarmee je je voor langere tijd jezelf kunt voelen. Kom snel naar de nieuwe lentecollectie kijken. Want we kunnen na deze grijze winter allemaal wel weer wat kleur gebruiken.

Recommended Posts
K'OOK! ZaanbochtnieuwsSaenkanter Fashion Shoes & More