Shoptegoed

De winnaars van het shoptegoed en de dinerbonnen zijn vrijdag 5 januari bekend gemaakt. In december organiseerde www.indezaanbocht.nl een selfie-actie op Facebook. In lokaal de Kroon op Marktstraat 11 werden de prijzen getrokken door het model van de actie poster. Beelden daarvan zijn te zien op het Zaanbocht account.
Poster selfie-actie De slogan:’Win € 400,- shoppen met een smile’ was een knipoog naar het Zaanbochtlogo. De springfoto werd gemaakt in de studio van fotograaf Arend Spaans. Van dezelfde fotograaf zijn ook meer winkelfoto’s op deze website te vinden. Het idee en de volledige uitvoering van deze activiteit is verzorgd door PUX.nl. De ondernemers van de Zaanbocht hebben allemaal enthousiast geïnvesteerd en meegewerkt aan deze vrolijke actie.
Om 16.00 u. kwamen diverse winkeliers bij elkaar om de actie af te ronden met de trekking van de prijzen.

De selfi-actie werd een groot succes

prijswinnaars Zaanbocht selfie-actie

want meer dan 30.000 bezoekers reageerden op het Facebookaccount van de Zaanbocht. De aantrekkelijkheid van het Wormerveerse winkelgebied  wordt niet alleen bepaald door de mooie ligging langs de mooiste oever van de Zaan. Want ook de persoonlijke aandacht die de ondernemers en hun medewerkers hebben zorgen voor een fijne sfeer. Klanten reageren daarop ook met betrokkenheid bij de winkels. Daardoor wordt het winkelgebied dan ook een extra aantrekkelijk verblijfsgebied. Dagelijks klinkt in de Zaanbocht: “Het wordt steeds leuker in Wormerveer”. En wij waarderen dan ook dat dit wordt opgemerkt.

Nieuwe vestigingen

In de Zaanbocht vestigen zich de winkels die méér te bieden hebben. Onder andere omdat in het totale aanbod altijd bijzondere merken te vinden zijn. Dat geldt voor het diverse aanbod in Food, Wonen en Woonaccessoires, Bedden, Juwelen, Koken en Mode en Schoenen in de ruimste zin. Maar ook omdat daardoor de mooiste merken in de Zaanbocht uitstekend vertegenwoordigd zijn. Bovendien is het enthousiasme voor de Zaanbocht goed te begrijpen als je aan de mooie merken het vakmanschap en de persoonlijke aandacht van de winkels optelt. Vanzelfsprekend zijn de ondernemers zijn heel blij met de waardering van zoveel klanten en daarom doen graag iets terug in de vorm van deze actie.

De hoofdprijs het shoptegoed van € 400,-

Van harte gefeliciteerd Natasha!

kon een dag na de trekking aan de winnares worden uitgereikt aan de koffietafel van Sietske Koene Mode

Deze actie heeft veel positieve reacties opgeleverd en voor herhaling vatbaar. Maar eerst hebben we het voorjaar voor de boeg waarbij er weer nieuwe winkels  in de Zaanbocht zullen openen. Lees daarom nu en dan deze rubriek om up-to-date te blijven met het leukste winkelgebied in de regio.

 

Juwelier KuijperFierce bij Juwelier Kuyper