Luyt Bedden

Dé Schramm specialist!

Luyt Bedden

Inspiratie in slapen

 

Wormerveer staat bekend als actief en uitgeslapen dorp aan de Zaan. En dat is zeker ook te danken aan Luyt Bedden. Sinds 1978 zit deze beddenspecialist in de Zaanbocht, en sinds april 2022 op maar liefst twee plekken in dit sfeervolle winkelgebied. In de showroom op de bovenverdieping van de Zaanweg 124 vind je ruim 300 m2 aan slaapcomfort en zie je de laatste trends op het gebied van slapen. En op de Zaanweg 113 kun je een prachtig assortiment van het Duitse merk Schramm bekijken en testen.
Sinds voorjaar 2022 heeft Luyt Bedden een tweede showroom erbij op Zaanweg 113. 

 

Sinds 1988 is Luyt dé Schramm-dealer voor Zaanstad

en daar buiten, en inmiddels focust Luyt Bedden voor 100% op Schramm. Waarom? Topmerk Schramm past in alles bij de filosofie van Luyt Bedden. Zo heeft Schramm een passie voor perfectie en investeren zij continu in de kwaliteit en verbetering van hun producten. Dit exclusieve merk kijkt bij matrassen goed naar je gewicht, lengte en postuur. Zo is het Schramm Mythos-matras, dat met de hand gestoffeerd wordt, er in vijf hardheden. Er is dus voor iedereen een perfect matras. Zeker in combinatie met de Schramm-boxspring, die een stevige veerkracht heeft, waardoor je rug optimale ondersteuning krijgt. De Schramm-boxspring is er in verschillende hoogtes en designs, en past ook in houten ledikanten.

 

Alles wordt met de hand gemaakt in de eigen fabriek.

Schramm biedt met bedden, matrassen en boxsprings een compleet slaapsysteem.  En dat zie én voel je! Benieuwd naar de complete Schramm-collectie? En behoefte aan persoonlijk advies op basis van ervaring en vakkennis? Escape the ordinary en kom naar Luyt Bedden in de Zaanbocht. Via de site maak je makkelijk en snel een afspraak voor een tijdstip dat jou uitkomt.
Bel Harry Luyt op: 06-57187682

Lees het artikel over Luyt Bedden in de Krommenieër