Heerlijk

Volg je neus en je komt vanzelf bij Zaanweg 69: Heerlijk Eko

Wat ruikt het hier lekker naar soep, brood, fruit, taart. Het een nòg verser dan het ander. Bij Heerlijk Eko is alles bereid met passie en goede, eerlijke producten. Wil je wat lekkers voor onderweg, gebak of chocolade? Je vindt het (bij) Heerlijk. Sinds 2011 zit hier in de Zaanbocht een unieke winkel met een absoluut eigen gezicht en eigen producten. Er is een mooie lijn ‘eigen label’ producten, daarnaast zijn alle bekende biologische merken voor je dagelijkse boodschappen beschikbaar. Voor de persoonlijke verzorging van ieder huidtype zijn er de merken Dr. Hauschka en Weleda. Maar ook voor een cadeautje of om even te lunchen zit je er goed, of liever gezegd: Heerlijk!

Passies:

     
Heerlijk Eko heeft twee passies. Onze passie voor biologische voeding en een liefde voor edelstenen!
Een deel van onze winkel is voor de presentatie van edelstenen. Onze voorraad bestaat uit geslepen stenen, ruwe stenen, knuffelstenen, trommelsteentjes, draken, boeddha’s , dieren, schedels, hartjes en nog veel meer mooie vormen. Het assortiment bevat bijna 100 verschillende soorten edelsteen!
Elke steen met zijn eigen kracht en specifieke energie.

—————————————————-

Klik op onderstaande foto en lees hier het artikel over Heerlijk in de Zaankanter en de Krommenieër. (het assortiment blijft groeien maar door de grote drukte en de Coronacrisis zijn de kant en klaar-maaltijden niet meer verkrijgbaar)

Heerlijk in de Zaankanter en Krommenieer