Salon Bella Donna in de Zaanbocht

Ontspannen tijdens een wellness treatment? Uw huid verbeteren met een cosmetische behandeling? Een prachtige manicure of een kappersbezoek waarvan u helemaal gaat stralen? Het kan allemaal bij Salon Bella Donna in de Zaanbocht.

Salon Bella Donna

Waar beauty-werelden samenkomen

Ontspannen tijdens een wellness treatment? Uw huid verbeteren met een cosmetische behandeling? Een uitstekend verzorgde en uitgebreide schoonheidsbehandeling of een kappersbezoek waarvan u helemaal gaat stralen? Het kan allemaal bij Salon Bella Donna in de Zaanbocht. Want bij Salon Bella Donna vindt vele disciplines onder een dak.

 

Bij Bella Donna

treft u een enthousiast team van dames aan. Vanzelfsprekend ieder met een eigen passie en specialiteit. Zij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en apparatuur. In de salon vindt u niet alleen Cenzaa, maar ook  IK SkinPerfection, Dermapen, MedCos en CND.  Zo kan deze sfeervolle salon u een uniek totaalconcept op beauty-gebied bieden. Daarbij een zeer breed aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. Bij Bella Donna vindt u ook een kapsalon. Heeft u krullen? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Dankzij de speciale CC1-krullenkniptechniek behoren pluis en uitgezakte krullen tot het verleden. Geniet u van een uitgebreid en persoonlijk knip-en kleuradvies en een heerlijke hoofdhuidmassage. Het spreekt voor zich dat het team op de hoogte is van de nieuwste haartrends. Zij praten u hierover graag bij.

 

Volop persoonlijke aandacht

Bella Donna geeft iedere klant graag alle tijd en volop persoonlijke aandacht. Ze werken dan ook alleen op afspraak. Uiteraard kunt u wel zonder afspraak binnenlopen voor een vrijblijvend en gratis huid- of haaradvies. Maar ook voor het inplannen van een afspraak, of het aanschaffen van huid- en haarverzorging. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor een behandeling op afspraak kunt u terecht van maandag tot en met zaterdag.

Wilt u iemand eens echt verrassen?

Dan heeft Salon Bella Donna ook feestelijke verpakte cadeaubonnen voor u.

Bezoek de website van Bella Donna.

Salon Bella Donna in de Zaanbocht Wormerveer 2 >>>Lees het Artikel over Bella Donna in de Zaankanter en de Krommenieër.

Openingstijden

Openingstijden:

maandag 9.00 – 21.00
dinsdag 9.00 – 21.00
woensdag  9.00 – 21.00
donderdag 9.00 – 21.00
vrijdag  9.00 – 18.00
zaterdag  9.00 – 17.00

tel. 075 6215781
Zaanweg 100
1521DP Wormerveer