Uniek overnachten in een monumentale omgeving - Bed and Breakfast Saenliefde

de mooiste B&B in de Zaanbocht op Veerdijk 62, Wormer

Bed&Breakfast Saenliefde

Luxe hideaway aan de Zaan

U wilt er eens even lekker uit? Genieten in een luxe omgeving? En helemaal tot rust komen in een historische en natuurlijke omgeving? Boek dan zeker een verblijf bij de net geopende high-end B&B Saenliefde aan de Zaanoever in Wormer. Hier, aan de Veerdijk 62, heet het ondernemersechtpaar Margreet Barreveld en Ronald Stam u van harte welkom.

De afgelopen maanden was het een drukte van belang in pakhuis Riga, een gemeentelijk monument uit 1680. Met oog voor detail en heel veel liefde realiseerde Margreet en Ronald hier vier prachtige gastenkamers. Het pakhuis is geheel verduurzaamd en biedt nu modern comfort.

De kamers

zijn allemaal luxe ingericht en hebben extra lange bedden met eerste klas hotellinnen, een eet- en zitgelegenheid, koelkastje, hotelkluisje, koffie- en theefaciliteiten en een privé-badkamer. Luxe handdoeken en badjassen, een föhn en verzorgingsproducten zijn uiteraard ook aanwezig. Het is dus weldadig slapen in dit monumentale pakhuis. En wordt u na een heerlijke nacht uitgerust wakker, dan kunt u zo aanschuiven bij het ontbijt met streekproducten uit de omliggende polders. Daarna heeft u volop keuze uit leuke uitjes.

Wat te denken van een bezoekje aan de Wormerveerse Zaanbocht aan de overkant van de oever? Hier vindt u een ruim aanbod prachtige winkels met voor ieder wat wils. Door de centrale ligging is Saenliefde ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de cultuur in de omringende steden en dorpen zoals Alkmaar, Purmerend, Edam, Volendam en Amsterdam. Maar ook de Zaanse Schans en de stranden van Wijk aan Zee en Castricum liggen binnen handbereik. Zoekt u het liever dichterbij? Saenliefde heeft een heerlijke tuin en verhuurt fietsen waarmee u de directe omgeving kunt verkennen. Ook kunt u heerlijk wandelen of kanoën in het Wormer- en Jisperveld.

Om u nog meer te ontzorgen,

kunt u ook kiezen voor een van de leuke arrangementen die Saenliefde u biedt. Wat dacht u van een boottochtje over de Zaan of van een Zwitserse kaasfondue boven het houtvuur in de tuin? Misschien heeft u zelf wel een idee, maar ontbreekt het u aan tijd om de activiteit te organiseren? Graag helpen de gastvrije eigenaren Margreet en Ronald u op weg!

Kortom, als u kiest voor Saenliefde is genieten voorgeprogrammeerd. Meer weten? Proef alvast de sfeer op

saenliefde.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Margreet en Ronald via 075 – 615 23 58

of info@saenliefde.nl.

>> Verbouwing van pakhuis Riga tot Saenliefde B&B

Saenliefde B&B-Veerdijk 62-Wormer