Saenkanter Fashion Shoes & More in Wormerveer gaat flink uitbreiden
.
….en groeit naar 1000 m2 in 2018.

Afgelopen maanden is er in het diepste geheim hard gewerkt aan het toekomstige uitbreidingsplan van Saenkanter Fashion in Wormerveer. Met dit definitieve uitbreidingplan is het succesvolle Zaanse modebedrijf klaar voor de toekomst.

De uitbreiding van Saenkanter

vindt plaats in een nieuw pand op de plek van de voormalige ABN-AMRO-bank in de Zaanbocht. Verwachte opening: voorjaar 2018.

In  januari jl. tekenden de mode-ondernemers Léon en Petra Hamming de huurovereenkomst. Het ondernemersduo kiest met deze stap voor versterking van hun succesvolle modeactiviteiten.

Met deze stap

Saenkanter Nieuwbouw ABN-AMRO

krijgt De Zaanbocht (Wormerveer) een nieuw kloppend winkelhart voor mooie modewinkels. De eerdere toevoeging van kwalitatieve daghoreca en steeds nieuwe hippe events dragen bovendien bij tot een gezellig dagje shoppen in de Zaanbocht.

De keuze voor één focus in Wormerveer is overduidelijk, een oersterk en modern kwaliteitswinkelgebied met een zeer divers en uniek winkelaanbod. Centraal bereikbaar vanuit de hele regio en ruim parkeren voor de deur in de blauwe zone. Parallel aan de opening zal het Zaandamse filiaal in 2018 gaan sluiten.
Voor dit type zelfstandige “multibrand” modezaken zien de Zaanse ondernemers geen reële toekomst meer in een Zaandams Stadshart.

Saenkanter Fashion Shoes & MoreSaenkanter Nieuwbouw ABN-AMROUiteraard is het team van de Zaandamse vestiging geïnformeerd en kan mee verhuizen naar Wormerveer. Over invulling van de collectie zal Saenkanter Fashion later meer bekend maken. Denk aan “Business as usual” aldus Léon en Petra Hamming “maar, we houden de spanning er nog even in”.

Saenkanter Fashion: origineel, vernieuwend en verrassend.

kleur: kyra en ko voorjaarscollectie 2017Hugo Boss bij Saenkanter Fashion