Rechtstreeks van de Argentijnse pampas naar de Zaanbocht: het schoenenmerk Paez.

Geïnspireerd op de lokale ‘gaucho-schoen’, de Alpargata. Gedragen door de nakomelingen van de Spanjaarden en de Indios die op de pampas hun vee houden. Het merk Paez bestaat sinds 2006. De schoenen zijn gemaakt van 100{857c8b88a249ea5f9fa1adb53468fcbb27cf800886a38e17f72ac4f4f9eb9808} Argentijnse materialen. En vanaf 2017 is Hatshoe Kinderschoenen op de Krommenieerweg 10 hét adres voor deze hippe schoen.

 

Hippe zomerschoenen voor kind én moeder

Paez schoenen zijn niet alleen erg leuk voor kinderen, maar ook voor moeders. Steel samen met je kinderen de show op het strand of in het park. Verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en prints. En ook van de prijs word je blij: vanaf € 29.95.

 

Makkelijk te combineren

Paez schoenen en schoentjes zijn een absolute musthave voor deze zomer. Bovendien combineren ze gemakkelijk onder iedere outfit. Zolang het maar iets zomers is. Het is een perfecte schoen voor een zachte prijs. Leuk om er meerdere paren van te hebben! Hatshoe is speciaal gericht op (kinder)schoenen in de maten 18 tot en met 41. In die maten zijn ze zelfs de grootste van Noord-Holland.

Enthousiast?PAEZ instapper marine bij HatshoetshoePAEZ instapper red bij Hatshoe

Kom langs in één van de winkels of bezoek de vernieuwde website/webshop hatshoe.nl.  Hier kun je bijvoorbeeld al kijken of de Paez schoen van je keus er nog in de juiste maat is. En bestellen kan natuurlijk ook meteen. Dan loop je hier als een van de eersten op zulke trendy Argentijnse schoenen.

PAEZ instapper grafiet bij HatshoePAEZ instapper orange stripebij Hatshoe          PAEZ instapper army bij Hatshoe

Recommended Posts
garmin-fenix-chronos bij Frans Kuyper JuweliersLokaal de Kroon