Specialistische winkels en daghoreca met betrokken eigenaren

Wat de kracht achter de winkels in de Zaanbocht is? Geen onpersoonlijke winkelketens, maar specialistische zaken met betrokken eigenaren. Die de handen ineen hebben geslagen. En dát merk je. Aan de hartelijke bediening, aan de persoonlijke service. Geen ‘wat-kan-mij-het-schelen’ mentaliteit maar ervoor gaan. Dat maakt winkelen in de Zaanbocht shoppen met een smile. En daar mag je best een tijdje over doen: er is een blauwe zone dus staat je auto er sowieso gratis.

K’OOK!


Dirk Visbeek Fietsplezier

Dirk Visbeek Fietsplezier

Bij Katrien

Lokaal de Kroon Zaanbocht

“Brood”-café Lokaal de Kroon

Stelling Wonen

 

Wala Wormerveer in de Zaanbocht

WALA lingerie /mode

Kwassie Kunstenaarsbodigdheden Zaanbocht

Winkelen in de Zaanbocht is helemaal in

In de Zaanbocht kun je heerlijk shoppen, lekker eten/drinken, gratis parkeren en er is wifi. Het is een dynamisch winkelgebied, dat in trek is bij een breed publiek. Niet zo gek, want waar vind je zoveel onderscheidende winkels en zo’n uniek uitzicht gewoon tegenover elkaar? De Zaan zelf heeft geen uitleg nodig. Daar gonst het al eeuwen van bedrijvigheid. Maar nu heeft dus ook de winkelstand de turbo erop gekregen. Hippe boetieks, trendy winkels plus een frisse spirit bij de winkels die er al lang geworteld zijn. Er is van alles: food, fashion, cadeaushops en design.

in de Zaanbocht Wormerveer   in de Zaanbocht Wormerveer      in de Zaanbocht Wormerveer   in de Zaanbocht Wormerveer  Kerstman in de Zaanbocht   in de Zaanbocht Wormerveer