Ontspanning in de Zaanbocht

Wellness aan de Zaan

Wellness aan de Zaan

Waar ontspanning de boventoon voert

Heerlijk gewinkeld in de Wormerveerse Zaanbocht? Wat is er dan fijner om jezelf ook nog even te verwennen met bijvoorbeeld een ontspannende massage of een heerlijk spa-arrangement? Het kan bij Wellness aan de Zaan. In dit familiebedrijf staan persoonlijke aandacht én liefde, passie en kennis op het gebied van gezondheidszorg en sport voorop. Wellness aan de Zaan bestaat dan ook niet voor niets al ruim 12,5 jaar.

Een betrokken team

Begin 2020 opende Wellness aan de Zaan haar deuren op de prachtige locatie aan de Zaanweg 115 in de Zaanbocht. Hier vindt u een breed pakket gezondheidsbevorderende en ontspannende behandelingen. Heeft u zin in een massage of hammam-beleving? Bent u op zoek bent naar een lipoedeem-, bindweefsel- of cellulitebehandeling? Geïnteresseerd in natuurgeneeskundige behandelingen, voedingsadvies, pilates of sportcoaching? Of zoekt u professionele begeleiding voor kinderen of jongeren met bijvoorbeeld autisme of ADHD? Het deskundige team van Wellness aan de Zaan staat voor u klaar. Alle medewerkers volgen jaarlijks cursussen om up-to-date te blijven en kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Kiest u maar

Dat het aanbod van Wellness aan de Zaan breed is, mag duidelijk zijn. We lichten er graag enkele behandelingen uit. Wat denkt u van een heerlijke massage? Onderzoek toont aan dat regelmatige massages uw weerstand verhogen. Ze hebben een gunstige invloed op onder meer de hormoonhuishouding en verminderen stress. Zo zorgt de heerlijke Relax and Pack Your Back-massage voor pure ontspanning. Essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking of moor mud uw huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter nog een korte massage met recovering balm. U gaat optimale relaxed en bevrijd van afvalstoffen de deur weer uit! Natuurlijk kunt u ook gaan voor een heerlijk hammam- of Rasul-ritueel.

Kiest u voor hamman?

Dan begint de behandeling met een heerlijke sessie in de stoomcabine, waarna op een verwarmde tafel uw lichaam wordt gescrubd en ontdaan van dode huidcellen. Daarna volgt een inzeping met olijfzeep en een afsluitende massage. Tijdens de behandeling wordt u regelmatig afgespoeld met warm water, wat een zeer ontspannend effect heeft. Gaat u voor het Rasul-ritueel, dan krijgt u een combinatie van lichaamscrub, klei en stoom. Tijdens deze belevenis scrubt u uzelf, brengt u de klei op uw lichaam aan en maakt u gebruik van de stoomcabine. De stoom houdt de klei vochtig en de krachtige werkstoffen blijven daardoor hun werk doen.

De Wellnes-winkel

Naast alle behandelingen die Welness aan de Zaan aanbiedt, is er ook een Wellness-winkel. Hier vindt u exclusieve merken als het Italiaanse merk Wally parfums en Piroche lichaamsproducten. Wally parfums combineert vakmanschap met natuurlijke geurstoffen. Het resultaat? Exclusieve, verfijnde en elegante parfums. Het merk Piroche biedt u een reeks crèmes, serums en gels die rijk zijn aan vitamines en waardevolle herstellende en antioxiderende ingrediënten.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust een kijkje op de website www.wellnessaandezaan.nl.

Hier vindt u meer informatie en kunt u een afspraak maken. U kunt ook mailen naar info@wellnessaandezaan.nl.

Wellness aan de Zaan - in de Zaanbocht