Organiseer je huis met Noteborn kasten van Stelling

Je kent het vast wel. Eens in de zoveel tijd moet alles opgeruimd. Overbodige kleding, niet meer gedragen schoenen. Hup naar de goede doelen en de textielbak. Dozen met oude tijdschriften weg.  En dan lekker alle overgebleven spullen geordend de kast weer in.  Maar ja. Hoe staan die kasten er eigenlijk zelf bij? Zijn ze zelf niet eens aan vervanging toe? Het organiseren van je huis begint met een mooie kast op maat. Een merk waar de interieurspecialisten van Stelling Wonen  graag mee werken is Noteborn. Noteborn kasten is Internationaal fabrikant van maatwerk kasten en interieuroplossingen.

Kasten van Noteborn, traditie in maatwerk

Met de Noteborn kasten maken ze bij Stelling kastenwanden of vrijstaande kasten. Schuifdeurkasten of draaideurkasten. Slaapkamerkasten of woonkamerkastenwanden.

Noteborn Kasten bij Stelling Wonen

Noteborn Kast met opklapbed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je liever een mix van boekenwand, bureau en kastenwand? Dat kan natuurlijk ook want met de kasten van Noteborn ben je heel flexibel.  Je kunt kiezen voor glazen deuren, of deuren uitgevoerd in de Noteborn ‘country stijl’. Deze laatste stijl heeft verdiepte vlakken per deur en luxe ingelaten grepen. In de showroom van Stelling in de Zaanbocht zie je tal van voorbeelden.

Je vindt Stelling net ten zuiden van de Zaanbrug op Zaanweg 15-17.

 Alle ruimte benutten

Met een kant en klare kast blijf je vaak zitten met loze ruimtes, stofnesten en dooie hoekjes. Met een kast-op-maat van Noteborn kun je alle ruimte functioneel benutten want schuine wanden, hoekjes of aflopende daken zijn geen probleem; je maakt er zo een strakke kast van.Noteborn Matrix Kasten

Handig voor een woonzolder of om een kleine kamer ruimer te laten ogen. Een lange rechte kastenwand laat je kamer er groter uitzien. Een kast tot het plafond voorkomt gehannes met de stofzuiger.

Kom naar Stelling voor meer wooninspiratie met de maatwerk kledingkasten, inloopkasten, inbouwkasten of boekenkasten van Noteborn. Of neem alvast een kijkje op de site https://www.noteborn.com

         Noteborn Kast Sedimenti bij Stelling Wonen Wormerveer

Organiseer je huis met Noteborn kasten van Stelling

Recommended Posts
Kleur in sieraden bij Kuijper JuweliersMode en Muziek bij SIetske Koene Mode