Nostalgische kook- en huishoudelijke producten

Bij Katrien

Waan je even terug in de tijd…

“Oh, dat gebruikten wij vroeger ook in het huishouden” en “Wat leuk dat dit nog bestaat”. Het zijn kreten die men in de winkel ‘Katrien’ regelmatig hoort. En dat is precies wat eigenaresse Joke Hazenbroek graag wilde toen ze besloot deze winkel te openen. Vanuit een compleet andere achtergrond – als tandartsassistente en moeder – sloeg Joke een nieuwe weg in: eigenaresse van een nostalgische winkel. De locatie ervan moest uiteraard passend zijn. Het werd het oude koetshuis aan de Zaanweg 94 te Wormerveer waar ‘Katrien’ sinds eind 2011 gevestigd is.

Nostalgische kook- en huishoudelijke producten – Bij Katrien

Wie ‘Katrien’ binnenstapt, dompelt zich onder in de sfeer van vroeger. U vindt hier producten met de kwaliteit en sfeer van vroeger, zoals huishoudelijke artikelen, kleine woonaccessoires, keuken- en kookgerei, artikelen voor persoonlijke verzorging, en cadeautjes met een knipoog naar vroeger. Hun algemene deler? Duurzaamheid, natuurlijke materialen en een minimale belasting van het milieu.

Het productassortiment van ‘Katrien’

bestaat uit meer dan 1000 verschillende artikelen. Om wat voorbeelden te noemen: plumeaus van lamswol en struisvogelveren, en borstels van hout en natuurlijke vezels, varkens- en paardenhaar. Maar ook kamervegers, keukentextiel, theemutsen, ovenwanten, keukenschorten, pannenlappen, wrijfwassen en diverse soorten natuurlijk touw. En we gaan nog even verder. Want bij ‘Katrien’ kunt u ook terecht voor lont, emaille bekers, weckpotten, (tuit)ragers, boodschappennetjes, oudhollandse snoep, wierrook en een ruime sortering zepen en geuren. En dan zijn we er nog niet: in deze unieke winkel verkoopt Joke ook nog ongeveer 50 heerlijke, gezonde theeën van de Peperbol. Een merk dat al ruim 50 jaar een begrip is in Amsterdam en omstreken op het gebied van kruiden en theeën.

Benieuwd naar deze ‘theeën? Op de www.bijkatrien.nl kunt u kiezen uit maar liefst 400 soorten Peperbol-thee. Uiteraard kunt u hier ook een brede selectie van de andere bijzondere producten van ‘Katrien’ kopen. Wilt u ze liever in het echt zien, en even rustig rondkijken in de sfeervolle winkel aan de Zaanbocht? U bent van harte welkom bij ‘Katrien’. Heeft een vraag of wilt u weten of Joke een bepaald artikel heeft of kan bestellen?

Mailt u dan naar info@katrienswereld.nl of belt u met 075-6150020. Joke helpt u graag verder.

Nostalgische kook- en huishoudelijke producten – Bij Katrien ben je ook in de Zaanbocht aan het juiste adres.