Het is zover. De nieuwe website van Wala Lingerie & Mode is klaar. Vanaf nu kun je overal een gedetailleerd kijkje nemen in de winkel aan de Zaanbocht. Pak je smartphone, tablet of duik achter je computer. En ga naar walawormerveer.nl. Wat is er nieuw in de collectie lingerie, bad- en dameskleding? Wanneer zijn er speciale ‘events’ in de winkel? Wat zijn de aanbiedingen? Voor welke merken moet je nu beslist langskomen? De nieuwe site geeft je een overzichtelijk voorproefje van de winkel. Het is veel meer dan een etalage op het web: het is het complete digitale gezicht van deze bijzondere winkel. Voor nu en in de toekomst. Géén webshop meer. Dat past niet in het persoonlijke en klantgerichte vakmanschap waar Wala sinds de oprichting in 1961 voor staat. Maar een informatieve website met echt álles wat er te weten valt over Wala Lingerie & Mode.

 

Dank aan de makers

Walawormerveer.nl is een schitterende website geworden. Overzichtelijk, modern en heel prettig om te bezoeken. Net als de winkel eigenlijk. Voor het geven van de opdracht hoefde mode-ondernemers Annemiek en Carolien Crok niet ver te gaan. De firma Smartcookie van Piet Rijkhoff zit aan de overkant, aan de Veerdijk. Smartcookie is al vele jaren de ‘online’ partner Van Wala Lingerie & Mode en ontwikkelde dan ook de nieuwe site. Voor het vervaardigen en bewerken van het beeldmateriaal werd de hulp ingeroepen van Design in Beeld,  eveneens gevestigd aan de Veerdijk. Voor het maken van de beelden waren enkele opnamedagen nodig, maar ze mogen er dan ook zijn.

 

Als klant sta je centraal bij Wala lingerie & mode

Bij Wala Lingerie & Mode draait het allemaal om jou. Daarom is de website zo gebruikersvriendelijk. En daarom staat in onze winkel een team van stylistes klaar om je het juiste advies te geven. Kom snel naar de winkel om je onder het genot van een kop koffie of thee van top tot teen te laten kleden. Zien we je zo in de Zaanbocht of op de website?

 

Wala Lingerie & Mode. Sinds 1961 de speciaalzaak in mode en lingerie in de Zaanstreek en ver daarbuiten.

Recent Posts
Hugo Boss bij Saenkanter FashionHeine Kleding jeans