Het nieuws volgt zich razendsnel op bij Saenkanter Fashion, Shoes & More. Is er de ene dag het bericht dat Saenkanter medio 2018 uitbreidt met het voormalige pand van de ABN AMRO naar 1000 m2. Nu is er weer de komst van een aantal bekende labels uit het hogere segment. Waaronder een paar hele grote namen.

De collectie wordt uitgebreid

Zo is vanaf dit voorjaar nieuw in de collectie: Hugo Boss. Het dealerschap van dit wereldwijde merk is bij Saenkanter Fashion een feit. Afgelopen winter tekenden Hugo Boss en Saenkanter een exclusieve samenwerkingsovereenkomst op het kantoor in Amsterdam.

Hugo Boss is de naam

Voor de enkeling onder ons die Hugo Boss nog niet kent. De stijl van Hugo Boss laat zich omschrijven als vernieuwend, sportief en casual-dress. De collectie omvat sweats, polo’s, shirts, shorts, sneakers en broeken. Veelal vervaardigd van de mooiste katoenen kwaliteiten. Een gedeelte van de winkel krijgt hiertoe een eigen Hugo Boss gezicht. Vanaf volgend winterseizoen zal het aandeel van dit bijzondere merk in onze collectie verder groeien.

 

Blue Industry en PME Legend

Eerder dit jaar opende Saenkanter Men al de Blue Industry Shop en een complete
PM Legend
‘shop-in-shop’ in de vestiging aan Zaanbocht. Leon en Petra Hamming en hun enthousiaste team timmeren zo continu aan de weg om te zorgen dat het je in de winkel aan niets ontbreekt.

 

Fashion, shoes and more

Ook als je niet op zoek bent naar hippe merkkleding is het zaak om regelmatig binnen te stappen bij Saenkanter Fashion in Wormerveer. Je wordt elke keer weer verrast door de originele en vaak wisselende collecties jeans, casuals, business en shoes. Veel shoes. Maar ook laarzen. Tassen. You name it…they got it! Tot zelfs het huren van een smoking met alle accessoires aan toe.

Recommended Posts
Saenkanter Fashion Shoes & MoreWala Lingerie & Mode logo