Dat Zazou een oog voor mooie merken heeft is inmiddels wel bekend. Eén blik in de etalage van damesmodezaak Zazou aan de Stationsstraat in Wormerveer is voldoende. In deze nieuwsbrief brengen we een sneak-preview van het merk Modström graag bij je onder de aandacht. Modström uit Kopenhagen is al tien jaar met veel succes op de Nederlandse markt. Het merk richt zich op de jonge vrouw met een oog voor mode. Ze is altijd bezig met het creëren van een eigen stijl. Daarnaast is ze ook op de hoogte van de laatste trends. Hier speelt Modström met de collectie altijd op in. Naast de klassiekers vind je er steeds de laatste trends, met een eigen twist, terug ook in de komende najaarscollectie

 

                                                                              Modstrom bij ZazouWormerveer        Modstrom bij ZazouWormerveer

Eigen stijl met liefde voor kleur en prints

Modström brengt modische collecties met een geheel eigen stijl. Vrouwelijke items met een uitdagende twist. De liefde voor kleur en prints is kenmerkend voor de collecties van Modström. Het is toegankelijke Scandinavische mode die uitermate geschikt is voor de Nederlandse vrouw.

 

Fall ’17 zit vol retro-invloeden

De inspiratie voor de najaarscollectie Fall ’17 haalde Modström uit de retro-invloeden in de architectuur, kunst en sport. Zo zijn de geometrische prints en de geweven patronen geïnspireerd op de door Het Bauhaus beïnvloede kunstenaars. Als hogeschool voor beeldend kunstenaars, vormgevers en architecten stond het Bauhaus aan de wieg van het modernisme. De prints in de collectie zijn een mix van grafische ontwerpen met organische en vrouwelijke animal-prints. Ze geven een geheel eigentijds retrogevoel.

Modstrom bij ZazouWormerveer

Vrouwelijke touch

Met kleur kun je zoveel doen. Dat heeft het merk Modström als geen ander begrepen. Fall ’17 maakt gebruik van verschillende tinten roze, gemixt met wijnrood en frisse blauw- en groentinten. Hierdoor krijgt de collectie met al z’n sportieve details een vrouwelijke en speelse touch. Ideaal om een veelzijdige en modieuze garderobe mee samen te stellen. Voor elk moment van de dag. De mix van verschillende type kwaliteiten geeft een verrassend effect. Zoals tops & knits met lurex-details, mooie woven blouses en een fantastisch fluweelprogramma. Ontdek het nieuwste van Modström nu bij Zazou.

 

Naar zazouwormerveer.nl

Recommended Posts
Zomers bij Sietske Koene ModeFoodfestival aan de Zaan