Was je erbij?

Bij de Zaanbocht Run? Wat was het leuk he? Jeetje zeg, ik heb genoten. Mijn kind ook. We gloeien nog na. De half opgegeten chocolademedaille hangt aan de muur en elke avond kijken we er even naar. Dan pakken we ons mobieltje erbij en kijken we filmpjes terug “kijk daar ging ik een beetje harder en daar bij de bocht was ik even moe maar kon ik nog wel doorrennen”. Trots ben ik op Annabel. De Run paste ons goed. Ons, mijzelf, mijn kind, Wormerveer en Wormer.

Eén ding weet ik zeker.

Als de datum voor de volgende run staat, nodig ik vrienden en familie uit om te komen want ik weet zeker dat zij het net zo leuk vinden als dat wij het vonden.  En zeker ook die uurtjes ná run waren errug gezellig. Dat gaan we volgend jaar eens even dunnetjes overdoen.

En nu we het daarover hebben, over gezelligheid en dunnetjes overdoen… Er staat vrijdag ook weer een fantastische heerlijke namiddag en avond te wachten!

Het Foodfestival aan de Zaan

maakt haar opwachting. Vrijdag 28 juni aanstaande!

Ik kan jullie vertellen dat deze zesde editie ook weer tof wordt! Via www.facebook.com/foodfestivalaandezaan word je goed op de hoogte gehouden over de foodtrucks, de sponsors, de winkeliers in de Zaanbocht. Wie ze zijn, wat ze meebrengen, wat hen beweegt hier in de bocht.

Mocht deze datum nog niet in je agenda staan, zet hem erin! Want jij hebt toch ook zin in een avond eten, drinken, shoppen, dansen en sjansen?

Ook zijn alle winkeliers natuurlijk tot 21.00 uur geopend. Daarna feesten ze ook nog even 2 uurtjes mee! Tot vrijdag 28 juni 2019!

Recommended Posts
Monet in de ZaanbochtVakantie doorgebracht in eigen land?