Leuke, nieuwe producten uit de hele wereld én een eigen chocoladelijn.

Even op adem komen is er niet bij voor Karen, Anne en de andere collega’s bij K’OOK! Na de gezellige decemberdrukte is het in het eerste kwartaal weer tijd voor nieuwe dingen en nieuwe plannen. Op welke beurzen in binnen- en buitenland vind je nét die merken en producten die niet elke winkel verkoopt? Daar moeten ze zijn. En uren snuffelen op internet naar nieuwe, originele merken om in het assortiment voeren. Een absolute voltreffer is het Amerikaanse merk GIR: Get It Right. Supermooie en handige silicone keukenspullen. Alles is hittebestendig en van hoogwaardige kwaliteit. Vanaf nu dus te koop in de Zaanbocht.

 

Van deksel tot soeplepel

Neem bijvoorbeeld de deksels van GIR. Handig om als spatdeksel te gebruiken, je ovengerecht mee af te dekken of om even snel iets in de magnetron op te warmen. Of gewoon, om je eten langer vers te houden. Hij trekt namelijk vacuüm. K’OOK! Gray LadleDaarnaast zijn ze ook nog eens heel erg decoratief. Zomers zijn ze een feest op je saladeschalen in de tuin. Daarnaast heeft GIR ook goeddoordachte spatels en lepels. De favoriet van K’OOK! is de soeplepel. Zo flexibel dat hij echt alle restjes soep of pastasaus uit de pan lepelt. Dus geen gespetter meer als je het laatste restje uit de pan moet kieperen.

K’OOK! LID-Overhead

 

Prachtig Scandinavisch design

Geef je kamer of keuken een stoer Scandinavisch tintje. Sinds januari is het Deense merk Nordal bij K’OOK! verkrijgbaar. Veel zwart/wit mokken en kopjes, maar ook superleuke thermoskannen in 5 verschillende tinten. Zie je ze al staan op je tafel?

 Chocola om bij weg te smelten

Het lekkerste nieuws hebben we voor het laatst bewaard. Sinds 2016 zit K’OOK! bij Cook2Gether. Een initiatief van vijftien kookwinkels om de inkoop- en innovatiekracht te bundelen.
Het eerste resultaat mag er zijn: een eigen chocoladelijn in samenwerking met een chocoladeatelier. Er zijn 5 overheerlijke smaken. Met name de witte chocola met yoghurt en limoen is onbeschrijflijk lekker.

 

Die moet je dan ook echt een keer komen proeven. Maar als je meer om melk of puur geeft, die zijn ook zo lekker. En als je je kunt beheersen…de repen zijn zo mooi verpakt dat ze ook ideaal zijn om cadeau te geven!

Tot zo bij K’OOK! in de Zaanbocht of op www.k-ook.nl!

11 MAART: WORKSHOP SNIJTECHNIEKEN

Wil jij ook de basistechnieken van het snijden leren? Maar ook weten welk mes je waarvoor gebruikt en hoe je deze moet onderhouden? Schrijf je dan snel in voor de cursus Snijtechnieken! Hij start om 10.30, 12.00, 13.30 of 15.00 uur en duurt ongeveer een uur.

foto van K'OOK.

Voor alle cursisten die al de basisworkshop hebben gevolgd; we willen ook een cursus voor gevorderden organiseren. Wil je laten weten of je dat zou willen? Dat zou dan om 15.00 uur zijn. In de workshop voor gevorderden leer je een vis te fileren en een kip uit te benen. De kosten voor de workshops zijn 17,50, maar daar krijg je wel een K’OOK!bon voor van 10 euro! Schrijf je snel in, want per workshop hebben we plek voor 6 personen. Stuur een mail naar info@k-ook.nl, bel 075 622 78 60 of kom langs in de winkel!

 

Heerlijk - Ekokleur: kyra en ko voorjaarscollectie 2017