Geen dag is meer hetzelfde met MelanO

In welke stemming of sfeer je ook bent. Wat voor outfit je ook wilt dragen. Met MelanO pas je gewoon sMelanO bij Juwelier Kuyperteeds je ring, collier, oorring of armband aan. Dankzij een handig wisselsysteem kun je de prachtig gekleurde steentjes (meddy’s) eindeloos wisselen in de ringen, armbanden en hangers.

De meddy’s zijn er in talloze materialen, vormen en kleuren. En door de aantrekkelijke prijs heb je al snel een leuke hoeveelheid om flink aan het combineren te slaan. De sieraden van MelanO zijn mede ontworpen door Nederlandse ontwerpers.

 

Het kleurrijke karakter van Barong Barong

Barong Barong heeft kleurrijke sieraden met karakter. Voor de naam Barong Barong moeten we terug naar een Indonesisch sprookje. Het betekent ‘een schoonheid die iedereen in zich heeft, maar die soms nog ontdekt moet worden’. En ook bij Barong Barong zit de kracht van het sieraad in het combineren. Je kunt eindeloos mixen en matchen. Bij Frans Kuyper vind je een uitgebreide collectie van deze handgemaakte armbanden. Het merk is Nederlands, de ontwerpen komen uit Bali. Ze zijn geïnspireerd door de Balinese manier van leven. De sieraden ogen vrolijk en zijn gemaakt van Sterling Zilver met hoogwaardige coatings. Barong Barong werkt uitsluitend met de schoonheid van natuurlijke materialen. Zoals katoen, luxe zijde en halfedelstenen. Maar soms ook pijlstaartrog of waterslang…de creativiteit op Bali is onuitputtelijk.

Barong Barong bij Juwelier Kuyper

 

De spannende creaties van Coeur de Lion

De naam Coeur de Lion doet anders vermoeden. Maar dit prachtige merk is afkomstig uit Duitsland. De Duitse designer Carola Eckrodt ontwerpt designsieraden van hoogwaardige materialen. Als geen ander weet ze ongebruikelijke kleurcombinaties en materialen te combineren in strakke designs. De elegante en spannende creaties zijn met fingerspitzengefühl tot in detail handgemaakt. Carola Eckrodt maakt alleen gebruik van topmateriaal: Swarovski kristal, metaallegeringen (ook zilver en goud) en natuursteen, waaronder tijgeroog. Juwelier Kuyper laat u graag de collectie zien.Coeur de Lion bij Juwelier Kuyper

 

Foodfestival aan de ZaanNoteborn NanoPlus