Hublot Fashion

Vrolijke regenjassen die van iedere bui een feestje maken

Hublot Fashion kleurrijke mode voor klein en groot.

Hublot Fashion kleurrijke mode voor klein en groot. Regen…in ons land ontkomen we er helaas niet aan. Zo’n bui wordt gelukkig een stuk leuker met een regenjas van het merk Hublot Mode Marine. Deze wind- en waterdichte jassen, overige hippe mode en bijpassende accessoires zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de Wormerveerse Zaanbocht. En wel aan de Zaanweg 118C.
Hier opende Ingrid Scheffer-Bakker samen met haar dochter in november 2020 de eerste concept store, Hublot Fashion. Ingrid runt het merk Hublot Mode Marine sinds 2017 in Nederland.

Hublot Mode Marine is mode. En wel mode met een maritieme, sportieve en tijdloze uitstraling. Dit merk biedt kleurrijke gevoerde regenjassen voor groot en klein. Daarnaast zijn er bijbehorende accessoires zoals regenlaarzen.

Hublot Mode Marine een uitgebreide collectie mode

bestaande uit truien, vesten, jurkjes, shirts, overhemden, sweaters en broeken.

Ingrid vertelt:

“Tijdens een heerlijke vakantie in Bretagne kwam ik de prachtige regenjasjes van Hublot Mode Marine tegen. Ik was op slag verliefd op de vrolijke kleuren, de soepele kwaliteit en de Bretonse streepjesvoering!” Eenmaal terug van vakantie nam Ingrid direct contact op met Hublot. En al snel was ze de eerste en enige leverancier van de regenjassen van Hublot Mode Marine in Nederland.

De wind- en waterdichte jassen van Hublot Mode Marine zijn hip en tijdloos tegelijk. Jassen en jacks zijn er in diverse modellen voor hem en haar. Alles in verschillende vrolijke kleuren zoals aqua, glacier en sable metallic. De namen zijn al even uniek als de jassen zelf. Wat te denken van de Dona, Aiga, Laurella en Nuage? En regent het niet? Deze jassen zitten altijd heerlijk en doet het ook prima als fijne tussenjas. Voor het najaar en de winter zijn de jassen met fleece de ideale oplossing. Ingrid startte met regenjassen in kindermaten, en al snel breidde ze haar assortiment uit met de regenjassen voor volwassenen. Ook voegde ze de andere mode-items van Hublot Mode Marine toe. De vele positieve reacties die Ingrid kreeg, maakte dat ze vol vertrouwen de volgende stap zette. Sinds februari 2017 is Ingrid dan ook officieel importeur van Hublot Mode Marine.

Ze heeft inmiddels een netwerk van maar liefst 80 verkooppunten door het hele land. En nu dus ook de prachtige winkel Hublot Fashion in de Zaanbocht. Hier bent u uiteraard van harte welkom om de complete collectie te zien, te voelen en te passen. Deze collectie past zich continu aan het seizoen aan.

Hublot Fashion

is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Gaat u gerust eens kijken! Alvast een voorproefje of liever online bestellen? Dat kan 24/7 via www.leukeregenjassen.nl.