Hemels ijs in de Zaanbocht

Nieuwe IJssalon in Wormerveer levert ijs van Goemans met de service van Sandra.
Toeristen, passanten, winkelend publiek en lekkerbekken van overal. Op Zaanweg 109 moet je zijn voor heerlijk schepijs. In slechts 2 weken tijd is het pand omgetoverd in een sfeervolle ijssalon. Een grote ijsvitrine gevuld met de lekkerste smaken kwaliteits-ijs lokt iedereen naar het glas. Worden het een, twee of drie bolletjes? Ondernemer Sandra Bouguenon & Team Hemels scheppen sinds 5 mei vaardig uit de bakken met echt ambachtelijk ijs. Zonder geur- en smaakstoffen. Zelfbereid door meester-ijsbereider Walter Goemans, waar Sandra een samenwerkingsverband mee heeft.

Lekker in het zonnetje.
Je kunt je ijsje natuurlijk op de krukken binnen in de zaak opeten. Met 100 m2 is er ruimte genoeg. Maar als het zonnetje schijnt zitten de banken voor het pand of aan de waterkant nog veel lekkerder. Het schitterende uitzicht op de Zaan krijg je er dan gratis bij. Hemels IJssalon is een mooie aanvulling op de winkelstand in de Zaanbocht. Met winkels als K’ook, Saenkanter en Wala. Van een uurtje shoppen wordt het steeds meer een dagje shoppen. En dan mag een ijsje van Goemans natuurlijk niet ontbreken.

 Vanaf het najaar ook Hemels delicatessen.
Sandra, bij smulliefhebbers uit de omgeving waarschijnlijk wel bekend van ‘Lof en Venkel’, start in het najaar ook met de verkoop van delicatessen. Heerlijke kazen, worsten, wijnen, hapjes en belegde broodjes. Alles waarbij het water je in de mond loopt. Dat wordt dus ook nog genieten van ‘hemelse gerechten’. Tot ziens in Hemels!

Elke dag open van 13.00 tot 21.00 uur.

Hemels IJs
Zaanweg 109
1521DP Wormerveer

(Met dank aan Joost Kuijpers voor de foto’s.)

 

Hemels ijs kwaliteitsijs van Goemans

Hemels ijs kwaliteitsijs van Goemans

Hemels ijs, kwaliteitsijs van Goemans

Hemels ijs, kwaliteitsijs van Goemans

 

Boxsprings van Schramm.Messenslijpen in de Zaanbocht op 28 mei 2016