Heine Kleding is een moderne kledingwinkel in de Zaanbocht in het centrum van Wormerveer.
Zij bieden een grote collectie herenmode: jeans, shirts en kostuums in talloze merken. Onder andere:

McGregor

Wanneer je de collectie van het beroemde kledingmerk McGregor bekijkt zul je het misschien niet direct zeggen, maar dit van oorsprong Amerikaanse merk is ooit, in 1921, begonnen als sportmerk voor heren. Inmiddels is de focus op sport behoorlijk naar de achtergrond geschoven en biedt McGregor herenkleding modieuze mannen een uitgebreide, stijlvolle collectie.

Van de collectie van McGregor voert Heine Kleding de vrijetijdskleding als T-shirts, overhemden, broeken, shorts, truien en vesten. Voor iedere man jong en oud is er wel wat wils.

Kenmerkend voor de kleding van McGregor is de klassieke uitstraling, geïnspireerd op prachtige, stijlvolle Italiaanse mode. Daarnaast heeft ieder item uit de collectie ook een sportieve touch die zorgt voor een modern geheel. McGregor hecht veel waarde aan de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt voor de McGregor herenkleding alleen gebruik gemaakt van de beste stoffen en materialen die er niet alleen voor zorgen dat de kleding er mooi uitziet, maar ook dat de kleding lekker zit.

Benieuwd naar de moderne ontwerpen van dit wereldberoemde merk? Kom gerust een kijkje nemen in de winkel. (click hier)

Heine Kleding brengt McGrego in de Zaanbocht

Heine Kleding brengt McGregor in de Zaanbocht

Zaanweg 116, 1521 DR  Wormerveer | 075 628 13 73  | info@heine-kleding.nl