Saenliefde-bed&breakfast-Zaanbocht  Saenliefde-bed&breakfast-Zaanbocht  Saenliefde-bed&breakfast-Zaanbocht

Bed&Breakfast Saenliefde

Gun uzelf deze heerlijke hideaway, juist nu!

Luxe ingerichte kamers, extra lange bedden met eerste klas hotellinnen, een eet- en zitgelegenheid, koelkastje, hotelkluisje, en een privé-badkamer. U vindt het allemaal in voormalig pakhuis Riga. Een gemeentelijk monument uit 1680. Waar nu de vier prachtige gastenkamers van Bed&Breadkfast Saenliefde gevestigd zijn. Ook tijdens de coronacrisis kunt u in Saenliefde aan de Zaanbocht nog volop genieten en helemaal opladen! Dus afstand houden is hier goed mogelijk.

Volgens alle RIVM-voorschriften

Zo serveren eigenaren Magreet en Ronald het overdadige ontbijt met smaakvolle streekproducten op uw kamer of in de tuin. U hoeft alleen maar aan te schuiven. En voor het avondeten zijn er uitstekende gerechten te bestellen bij de lokale horeca. Uiteraard wordt de gehele B&B goed schoongemaakt en werken Magreet en Ronald volgens alle RIVM-voorschriften.

v         Saenliefde-bed&breakfast-Zaanbocht

Wegdromen en genieten

Er is bij en rondom Saenliefde voldoende te beleven. Zo kunt u met een goed boek en een lekker wijntje wegdromen in de kleurrijke gastentuin. En genieten van het prachtige uitzicht op het water. Want Saenliefde verhuurt ook fietsen waarmee u de directe omgeving kunt verkennen. Ook kunt u ontspannen wandelen of kanoën in het Wormer- en Jisperveld. Of breng een bezoek aan de gezellige winkels aan de overkant van het water, waar u met veel persoonlijke aandacht wordt bediend. Snuffel bijvoorbeeld eens rond bij Stelling Wonen, kookwinkel K’OOK!, Sietske Koene Mode of Marjon Graas Schoenenmode. Daarna kunt u zichzelf nog even verwennen met een verrukkelijk ijsje van Hemels IJs, of een koffie to go van De Koffiezaak.

Overigens is lekker in uw gastenkamer blijven, ook zeker geen straf. Dankzij de luxe handdoeken en badjassen, een föhn, diverse verzorgingsproducten, en koffie- en theefaciliteiten kunt u zich hier ongestoord een paar uurtjes terugtrekken.

  

Nieuwsgierig geworden?

En behoefte aan rust en ruimte in deze rare tijden? Proef alvast de sfeer op de site saenliefde.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Magreet en Ronald via 075 – 615 23 58 of info@saenliefde.nl.

Recommended Posts
enthousiast voor de tweede ZaanbochtRunLicht in de Zaanbocht