€10 terug voor je kind zijn oude schoenen.

Actie Hatshoe Kinderschoenen steunt kansarme kinderen.

Je kind groeit vaak sneller dan zijn of haar schoentjes slijten. Wat ga je doen met deze oude, maar nog goede kinderschoenen? Gooi je ze weg of gun je ze aan een kind die ze hard nodig heeft? Geef deze oude schoenen een tweede kans! Lever ze in bij Hatshoe Kinderschoenen. Bij aankoop van een nieuw paar krijg je er €10 voor terug. En wij zorgen samen met Stichting Masechaba dat ze terechtkomen aan de voetjes van kansarme kinderen in Zuid Afrika.

Stichting Masechaba geeft kinderen een beter leven.

Hatshoe Kinderschoenen werkt samen met Stichting Masechaba. Dit is een kleinschalig goed doel. Het geeft kansarme kinderen in de regio Bethlehem in Zuid Afrika de kans op een beter leven en toekomst. In het dagcentrum ‘Bishop Koopman Masechaba Building’ krijgen zo’n 200 weeskinderen van 3 t/m 11 jaar alles wat ze nodig hebben om gewoon kind te zijn. Opvang, eten, drinken, onderwijs. Daarnaast hebben veel kinderen medische zorg nodig. Ze zijn geïnfecteerd met HIV en hun levensverwachting is niet hoog. Stichting Masechaba probeert ze zo’n plezierig mens- en vooral kindwaardig leven te bieden.

Lever vanaf 16 januari oude kinderschoenen in bij Hatshoe Kinderschoenen.
Hoewel het begin er is, blijft Masechaba bezig met het uitbreiden en onderhouden van projecten. Zo verzamelt de stichting in Nederland gebruikte spullen die in Zuid-Afrika een 2e kans krijgen. Ook gedragen kinderschoenen zijn van harte welkom. Lever daarom vanaf 16 januari oude, bruikbare schoentjes in bij Hatshoe Kinderschoenen. Zo ontvang je niet alleen €10 korting bij aankoop van een paar nieuwe schoenen, maar je helpt er ook kansarme kinderen mee. Zo shop je niet alleen met een smile, je geeft er een kind in Afrika ook één. Kleine moeite toch?

Actievoorwaarden:
– De schoenen moeten schoon en bruikbaar zijn. Dus ook niet kapot.
– Per nieuw paar krijg je maximaal €10 korting.
– Minimale besteding van €50.

– De actie loopt van 16 januari tot en met 5 februari 2017.

– De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.


 De Afrika inzamelactie voor Stichting Masechaba was een groot succes! Inzamelingsactie HatshoeDe ingeleverde schoenen zijn inmiddels onderweg naar de kansarme kinderen in Afrika. Iedereen bedankt!

Stichting Masechaba

Geweldige actie. Iedereen bedankt , zijn er blij mee

Recommended Posts
Luyt-Bedden-WormerveerHeerlijk - Eko