Hartkloppingen.

Heb jij ze ook weleens? Van die heerlijke, die je laten wegdromen naar ver weg. Naar wat als… Of het soort hartkloppingen waarvan je weet dat het eraan zit te komen? Die date? Het moment dat je een bericht binnenkrijgt op je telefoon.. Of je dagelijkse rit in de trein, bij het betreffende station onopvallend maar met een scherp oog om je heen kijken of je hem/haar ziet staan.

Lichte teleurstelling als dit niet  zo is maar dat je die persoon dan opeens tóch ziet staan! Dat je hart dan een sprongetje maakt? Herken je dat? Ooo dat is echt fijn he? Hartkloppingen. Heerlijke hartkloppingen, vlinders in je buik. Lichtelijk rode wangen krijgen. Of juist wit wegtrekken. Owww echt hoor. Ik houd ervan. Van die verschrikkelijk spannende maar ook onuitstaanbaar fijne kriebels in je buik. Zenuwslopend. Vermoeiend. Uitputtend. Maar ook de béste energieboost die er is en bovendien heel erg goed voor de mens!

Geef toe aan de liefde.

Geef gewoon lekker toe aan de liefde! Aan jóuw liefde. Met wie je al jaren je leven leeft. Of aan jouw geheime liefde welke je alleen kent van afstand. Naar wie je al maanden stiekem gluurt of waarmee je aan het appen bent maar nog nooit hebt durven zeggen dat je hem/haar leuk vindt. Dus kom op, koop die kaart en schrijf hem. Schríjf hem gewoon! Bonbons, een mooi kledingstuk, prachtige lingerie, een boeket bloemen, chocolade, whatever. Koop het. Geniet zelf van de voorpret. De voorpret van iets moois uitzoeken voor jouw liefde. En bedenk hoe léuk het is om een cadeau of kaart te krijgen. Want… wie vindt dat nou níet leuk? Dus huppekee ga naar de Zaanbocht en doe je tegoed aan ál het fijne aanbod.

www.indezaanbocht.nl

Happy Valentine allemaal.

Recent Posts
Saenliefde Winterarrangemententhousiast voor de tweede ZaanbochtRun