Hakan Nazik Haarmode

Man, vrouw, jong, oud; in deze luxe hairsalon kan iedereen terecht voor een nieuwe coupe volgens de laatste trends. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Hakan Nazik Haarmode

Een koninklijke behandeling voor iedere klant

 Als je kapperskunsten dusdanig zijn dat mensen van heinde en ver naar je toekomen; dat zegt wel iets! De betreffende kapper, Hakan Nazik, vindt u in de Zaanbocht. Ondanks dat hij pas 34 jaar jong is, heeft Hakan toch al 26 jaar praktijkervaring. De kapperskwaliteiten zijn hem door zijn vader, destijds eigenaar van een gerenommeerde kapperszaak in Bodrum, met de paplepel ingegoten. Na zijn verhuizing naar Nederland, 11 jaar geleden, deed Hakan ervaring op bij een salon in Zaandam. Tijdens zijn laatste maanden daar huurde hij een stoel en bediende hij zijn eigen klanten.

Zijn stevige vaste klantenbestand

gaf hem voldoende vertrouwen om een eigen kapperszaak te beginnen. De keuze voor het pand op de hoek van de Marktstraat en de Zaanweg was snel gemaakt. In de inmiddels prachtig verbouwde, lichte salon met uitzicht over de Zaanbocht ontvangt Hakan zijn klanten met alle egards.

Man, vrouw, jong, oud;

in deze luxe hairsalon kan iedereen terecht voor een nieuwe coupe volgens de laatste trends. Hakan gebruikt uitsluitend natuurproducten van kwalitatief hoogstaande merken zoals Kerastase en L’Oréal. Maar belangrijker nog: Harkan Nazik Haarmode staat voor ouderwetse service. Wie hier plaatsneemt in de comfortabele stoelen, kan rekenen op een koninklijke behandeling.

Bel: tel: 0642871301 voor een afspraak.
Let op: Gebruik NIET de knop “Contact” bovenaan de pagina.

Lees het artikel over Hakan Nazik in de Zaankanter en de Krommenieër.

Openingstijden

Openingstijden:

dinsdag & woensdag  9.00 – 18.00 uur
donderdag & vrijdag  9.00 – 21.00 uur
zaterdag                        9.00 – 18.00 uur
tel. 075 2064206
mob. 06 42871301