Grand-Café de Kroon wordt ‘Lokaal de Kroon’

Begin augustus is het zover. Dan heeft Grand-Café de Kroon een volledig nieuw concept. Een concept dat zo anders is dan wat je van het Grand-Café gewend bent, dat ook de naam verandert. Grand-Café de Kroon heet dan Lokaal de Kroon. Onder deze nieuwe naam wordt het een podium voor biologische en/of streekproducten. Een deel van de producten wordt zelfs lokaal betrokken. Lokaal de Kroon maakt voor haar maaltijden gebruik van verantwoord vlees en duurzaam gevangen vis. Leveranciers zijn onder andere Heerlijk in de Zaanbocht en boerderij SwartHoeve uit Engewormer. En er wordt ook bier uit de buurt gehaald: Jopen, ’t IJ, Breugem en Hoop. Van de tap en uit de fles. Proost!

Lokaal de Kroon in 1900

Grand Café de Kroon wordt ‘Lokaal de Kroon

 

Ingrijpende verbouwing brengt authentieke details terug

Maar eerst gaat het gehele interieur op de schop. Hierbij worden de authentieke details weer zichtbaar gemaakt en van een eigentijds jasje voorzien. Back to basic is hierbij het sleutelwoord. Je moet bij Lokaal de Kroon kunnen ontsnappen aan de hectiek van de dag. Zodra je er binnenstapt glijdt iedere vorm van stress van je af. Het is tijd voor ontspanning.

En zelfs als je er wilt werken kan dat in een ontspannen sfeer.

Lokaal de Kroon

Het nieuwe interieur van Lokaal de Kroon.

Ook een prima werkspot

Lokaal de Kroon aan de Markstraat 11 heeft gratis wifi. Uiteraard. En overal zitten stopcontacten waarmee je ook je laptop of tablet van nieuwe energie kunt voorzien. Ideaal als werkplek dus. Of om even je sociale contacten bij te houden. Wil je de zaken groter aanpakken? Een vergadering, bijeenkomst of een privéfeest? De zaal achter Lokaal de Kroon, met beamer en groot scherm, is geschikt voor verschillende doeleinden. Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn.

Lokaal de Kroon is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur. En op zondag van 14.00 tot 22.00 uur.

Ga naar dekroonwormerveer.nl voor actuele informatie.

Recent Posts
garmin-fenix-chronos bij Frans Kuyper JuweliersZomers bij Sietske Koene Mode