De Schramm-collectie bij Luyt Bedden: optimaal slaapcomfort en een prachtige afwerking.

De Rolls-Royce onder de bedden: zo worden Schramm-bedden ook wel omschreven. Voor Harry Luyt van Luyt Bedden is het dan ook vanzelfsprekend dat hij de collectie van Schramm aanbiedt. Bij deze beddenspecialist aan de Zaanbocht in Wormerveer staat het slaapcomfort van de klant namelijk altijd voorop.

Slapen wordt genieten

Schramm begon in 1923 als zadelmakerij en stoffeerderij. Inmiddels staat het bekend als een echt kwaliteitsmerk. Een imago dat meer dan waargemaakt wordt dankzij de mooie houtfineer ledikanten, de met de hand gestoffeerde matrassen en de perfect gestoffeerde boxspringbodems. Dit merk biedt u volop keus. Neem het ledikant Anna dat nieuw is in de collectie. Een prachtig ledikant waarin een op u persoonlijk afgestemd Schramm-bovenmatras zorgt dat u als het ware wordt omarmd tijdens uw slaap. Zo zitten de pocketveren van matras Mythos, een van de vele matrassen uit de Schramm-collectie, in katoenen zakjes. Het staal van de pocketveren is verhit en langzaam afgekoeld, waardoor dit matras geen magnetisch veld heeft en de pocketveer zoveel dynamischer is. De stabiele elastische ondervering absorbeert de druk van uw lichaam gelijkmatig. Bij ieder Schramm-matras worden de natuurlijke afdekmaterialen, zoals katoen, wol en talalay latex, met naald en draad gefixeerd. Prachtig handwerk dus!

schramm-bij-luyt-bedden-22

Kwaliteit van a tot z

Niet alleen qua matrassen en boxsprings kunt u bij Schramm kiezen uit een ruim assortiment, ook ledikanten zijn er in alle soorten en maten. Net als het afgebeelde ledikant Anna zijn ook de andere ledikanten met zorg en liefde gemaakt. Ieder ledikant wordt met houtfineer afgewerkt en is

schramm-bij-luyt-bedden-28

sterk genoeg om ook de zwaardere elektrisch verstelbare boxspringbodems van Schramm te dragen. Bovendien zijn Schramm-ledikanten deelbaar en op wielen te plaatsen. Of u nu een mooi houten ledikant uit het Gala-programma wilt, of een prachtige boxspring met een bodem van 12, 18 of 25 centimeter: u zult gegarandeerd iedere nacht opnieuw blij zijn met uw keus.

Goede nachtrust met een heerlijke boxsping.

Tot snel bij Luyt Bedden

Voor Schramm kiezen, maakt dat u elke nacht denkt: “Dat had ik eerder moeten weten!” Gelukkig kan Luyt Bedden u snel helpen. Omdat Harry Luyt het belangrijk vindt zijn klanten alle aandacht te geven, wordt er alleen op afspraak gewerkt.

Interesse? U vindt Luyt Bedden aan de Zaanweg 124 in Wormerveer.

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar info@luytbedden.nl, of door te bellen met 075 – 628 00 31  of  06 – 57 18 76 82.

U kunt ook terecht op zondag of ’s avonds.

Recommended Posts
Marketing Zaanstreek over 'in de Zaanbocht'Luyt Bedden de Schramm specialist