Garmin smartwatches: ruime keus en volop accessoires

Wearable technology, zoals Garmin-smartwatches door de leverancier zelf beschreven worden. En dat is een passend statement. Met een Garmin om uw pols weet u namelijk niet alleen de tijd, maar meet u bijvoorbeeld ook uw polshartslag, heeft u inzicht in uw sportprestaties, kunt u uw route bepalen en muziek luisteren. De collectie kent uiteenlopende modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij Juwelier Kuyper in Wormerveer helpen ze u graag bij het maken van uw keuze.

Juwelier Kuyper is fan van Garmin smartwatches

Het feit dat Juwelier Kuyper twee jaar geleden een van de eerste was die Garmin smartwatches ging verkopen, maakt dat zij onlangs op de voorpagina van het juweliersvakblad Jeweline prijkten. Dit vakblad voor de juweliersbranche in Nederland en Vlaanderen besteedde een pagina aan de broers Michael en Maurice. Zij namen de zaak vorig jaar overnamen van hun vader Frans Kuyper. De mannen dragen beiden een Garmin fenix® 5X en zijn fan. Michael: “Deze is echt top. Voor mij is de mooiste feature de zwemoptie die overal, ook op zee, je gps bijhoudt. Ook kan het horloge verschillende hardlooproutes voor je maken. Zo loop je niet steeds hetzelfde stuk. Daarnaast kun je ook je snelheid en andere prestaties uitgebreid analyseren. Dit gaat via een app op je telefoon.

Bij Juwelier Kuyper verkopen we de Garmin watches erg goed. Dat is het resultaat van ons enthousiasme en omdat we adviseren vanuit onze eigen ervaring.”

Op deze en andere modellen van Garmin kunt u via een app naar uw favoriete afspeellijsten luisteren

 

Voor iedere pols de juiste Garmin smartwatches

Welke sport u ook beoefent, er is altijd een geschikte Garmin. Zo zit er op de Decenttm MK1 een duikcomputer, is de Approach® S60 perfect voor golfers en is de Forerunner® 735XT uitgerust met hardloopdynamica en een polshartslagmeter. Maar de multifunctionele smartseries van Garmin smartwatches  zijn echt niet alleen geschikt voor sporters. Er is veel aandacht besteed aan het design en er zijn verschillende accessoires en bandjes verkrijgbaar. Deze bandjes zijn makkelijk verwisselbaar zodat u uw Garmin kunt aanpassen aan uw stemming en bij iedere gelegenheid kunt dragen. Sinds kort heeft Garmin een samenwerking met Spotify: op diverse modellen kunt u nu via een app naar uw favoriete afspeellijsten luisteren. En dat is niet alleen voor sporters fijn!

 

Ontdek uw Garmin

Nader kennismaken met de stijlvolle smartwatches van Garmin? U bent van harte welkom bij Juwelier Kuyper in de sfeervolle Zaanbocht.

Recent Posts
In deze heerlijke, zachte trui van No Man’s land in oudroze is relaxen kinderspel.Luyt Bedden