Vrijdag 6 juli: Foodfestival aan de Zaan

Foodfestival aan de Zaan. OOK leuk voor de kinderen  Vrijdag 6 juli Foodfestival aan de Zaan een feest ook voor de kinderen

De zomer goed inluiden? Dat doe je op vrijdagavond 6 juli in de Zaanbocht.

Vanaf 16.30 uur staan er ruim 75 foodtrucks en kramen klaar om jou te verwennen met de lekkerste gerechtjes en drankjes. Van Nederlands, Aziatisch, Amerikaans, Venezolaans, Frans en Italiaans tot Japans, Zuid-Afrikaans, Grieks, Portugees, Spaans, Syrisch, Braziliaans en Zaans; je vindt het deze avond aan de oevers van de Zaan!

Kinderplein

Natuurlijk vergeten we ook de kids niet op het Foodfestival. Ook voor hen is er volop lekker eten en drinken, en er zijn superveel leuke dingen te doen!

De Feesttantes staan klaar om de kinderen prachtig te schminken.

 

Ook kunnen ze cupcakes maken bij Buter, zweven bij Menno De  Zweefmolenaar, een leuke voorstelling bekijken bij Aap van Pooten, spelletjes doen en circusactiviteiten oefenen bij Circus Moustache. Neem je kinderen dus zeker mee!

Muziek

Lekker gegeten en gedronken? Dan is het tijd om te dansen! Op maar liefst 5 plekken vind je tijdens het Foodfestival aan de Zaan muziek. Bij K’OOK! voor spelen de band Southern Comfort en DJ Mike, bij eetcafé De Herinnering staat DJ Elecchick en bij het Zaans Plein draait DJ Swim.

Foodfestival aan de Zaan

Op de hoek Marktstraat zingen singer/songwriters de sterren van de hemel, waarna DJ Keys en Saxofonist Copper het festival swingend afsluiten!

Het Foodfestival aan de Zaan wordt mede mogelijk gemaakt door: Lassie, gemeente Zaanstad, Atheco, K’OOK!, De Koffiezaak, Stelling Wonen, De Zaankanter, Lokaal de Kroon en Heerlijk!.

De ondernemers van In de Zaanbocht hebben er zin in. Jij toch ook?

Recommended Posts
Luyt BeddenDeze woonkamer is zeer sfeervol dankzij SUNWAY® Duette® Color On Demand.