Foodfestival aan de ZaanOp vrijdagavond 7 juli verandert de Zaanbocht in Wormerveer tot één groot openluchtrestaurant.

Op deze 4e editie kun je heerlijk eten aan de oevers van De Zaan! Van Aziatisch, Arabisch, Italiaans, Amerikaans, Mexicaans, tot heerlijke Hollandse pannenkoeken, je vindt dit en nog veel meer lekkers bij de meer dan 70 foodtrucks en kramen in de Zaanbocht. “Trots zijn we ook op het groot aantal deelnemers uit de Zaanstreek, zo’n 25{857c8b88a249ea5f9fa1adb53468fcbb27cf800886a38e17f72ac4f4f9eb9808} van al het lekkers komt van lokale ondernemers!”, aldus de organisatoren Anne & Karen van K’OOK!

Foodfestival aan de Zaan

Je kids kun je gewoon meenemen;

er komt een speciaal Kidsplein waar ze kunnen zweven, cupcakes versieren, geschminkt worden, grabbelen, schieten, zelf limo brouwen én natuurlijk ook lekker eten.

Foodfestival aan de Zaan

Natuurlijk kan er gedanst worden op het Foodfestival aan de Zaan. Dit jaar is er op maar liefst 5 plekken muziek. Er zijn verschillende dj’s, singer-songwriters en de internationale rockformatie Southern Comfort speelt akoestisch. Dus doe je dansschoenen aan!

Tussen het eten en drinken door kun je ook nog shoppen;

de meeste winkels zijn deze avond speciaal geopend tot 22.00 uur. Of neem eens een kijkje bij kunstenaar Olivier Rijcken; ter hoogte van Zaanweg 83 maakt hij “live” op 2 enorme doeken illustraties over het Foodfestival aan de Zaan.

Praktische info:

  • Het Foodfestival aan de Zaan is van 16.30 tot 23.00 uur.
  • Kom vooral met de trein, bus, fiets of boot.
  • Volg het allernieuwste nieuws op facebook.com/foodfestivalaandezaan

Het Foodfestival aan de Zaan is mede mogelijk gemaakt door Lassie, Atheco, Gemeente Zaanstad en K’OOK!. Dankzij cadeauwinkel De Snuiter uit Wormerveer is het Foodfestival prachtig aangekleed!

Recent Posts
Zomers bij Sietske Koene ModeKleur in sieraden bij Kuijper Juweliers