De eigenzinnige bloemenwinkel - Floribundus in de Zaanbocht

Wie binnenstapt bij Floribundus bloemen weet nauwelijks waar te kijken

Floribundus

De eigenzinnige bloemenwinkel waar u altijd iets moois vindt

Wie binnenstapt bij Floribundus bloemen weet nauwelijks waar te kijken. Want in deze oase van bijzondere bloemen, planten en decoratiemateriaal zoals potten, vazen en krulkaarsen helpt eigenaresse Maura Rothuizen u graag om de juiste keus te maken. Maura heeft haar ervaring opgedaan bij diverse toppers in de bloemenbranche.  Zij werkte bij Menno Kroon en Marcel Wolterinck. En dat is niet alleen terug te zien in de winkel, maar ook te merken aan haar vriendelijke en vakkundige service!

Het assortiment van Floribundus

beweegt mee met de seizoenen. Naast een wisselend aanbod prachtige bloemen, waaronder importbloemen zoals rozen uit Ecuador, kunt u hier terecht voor unieke accessoires en rouw- en trouwarrangementen. Wilt u iedere dag genieten van een prachtig boeket?

Thuis of op de zaak?

Floribundus heeft diverse bloemenabonnementen waarbij u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een bloemenpracht in vaas geleverd krijgt. U hoeft de vaas alleen maar neer te zetten! En ook voor planten en cactussen, groot en klein, bent u bij Floribundus aan het juiste adres. Elke week vindt u in deze gezellige winkel in de Wormerveerse Zaanbocht weer nieuwe aanwinsten. Onder andere ook hippe ecosystemen in fles. Deze kleine biotopen zijn zelfvoorzienende, duurzame blikvangers waar u geen omkijken naar heeft! Twijfelt u over welke plant of cactus bij u thuis het beste past? Maura komt graag bij u langs met een helder advies. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Wilt u zelf eens wat kneepjes van het bloemenvak leren?

En bent u graag creatief bezig? Wekelijks organiseert Floribundus leuke en gezellige workshops. Kijkt u maar eens in de evenementenagenda op de Facebookpagina van Floribundus. Komt u met minimaal vier personen, bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of zussen? Dan maakt Maura ook graag een workshop op maat voor u.

Nieuwsgierig geworden?

Ga snel eens langs aan de Zaanweg 121. Dit kan van woensdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u een afspraak aan huis of op kantoor? Dan kan dit op maandag en dinsdag. Neemt u contact op via 06 – 28 55 24 69 of maura@floribundus.nl. Floribundus bezorgt zes dagen per week (niet op zondag) in de gehele Zaanstreek.

 

Link naar https://www.facebook.com/Floribunduswormerveer/

 

Bezoek de website van Floribundus

Floribundus bloemen in de Zaanbocht >>>Lees het Artikel over Floribundus in de Zaankanter en de Krommenieër.

Openingstijden

Openingstijden:

Bezoek ook onze online-winkel.

Voor 12 uur besteld =dezelfde dag bezorgd.
Door heel Nederland!
Ook ophalen in onze winkel is mogelijk:

woensdag 10:00 – 17:00
donderdag 10.00 – 17.00
vrijdag  10.00 – 17.00
zaterdag  10.00 – 17.00

tel. 06-28 55 24 69

info@bloemenwormerveer.nl
Zaanweg 121
1521DP Wormerveer

Floribundus bloemen in de Zaanbocht

Kies zelf de bloemen voor je boeket bij Floribundus