Juwelier Frans Kuijper is aan het verbouwen!

2015.okt.directiewissel

Juwelier Frans Kuijper is aan het verbouwen!

Zondag 4 Oktober was het zover, toen startte een korte maar intensieve interieurverbouwing bij deze juwelier, waarbij inmiddels al de derde generatie aan het roer staat. Het nieuwe team onder leiding van de actieve ondernemers Maurice en Michael is klaar voor een stap voorwaarts.

De geschiedenis van de winkel gaat terug naar onze opa die in ’55 een juweliers winkel startte, daarna maakte vader Frans de winkel groot en een begrip in Noord Holland. Nu is het tijd voor de volgende generatie en een nieuwe winkel hoort daarbij. ‘’ Onze winkel is klaar voor een nieuwe inrichting met veel strakke materialen en kleuren. Het donkere hout gecombineerd met beton en aluminium zal onze winkel de juiste nieuwe uistraling geven voor de komende jaren.

Nieuw is de vintage Jewellery Corner, waarbij helemaal van deze tijd, oude sieraden een nieuwe eigenaar krijgen. Ook starten we met een unieke samenwerking met de koffiefabrique, we schenken een heerlijk bakje koffie van dagelijks vers gebrande Arabica koffiebonen.

Het ondernemers duo Maurice en Michael, geflankeerd door vader Frans hebben zin in de nieuwe uitdaging in Wormerveer. Er wordt veel georganiseerd, we hebben fantastische kwaliteitszaken om ons heen en de komende jaren wordt het nog bedrijviger door toeristische ambitie van Stichting Hotspot Wormerveer. Samen met het nieuwe initiatief In de Zaanbocht zijn wij trots op onze winkelstraat. Shoppen met een smile doe je hier. We hebben er zin in!

In de tweede week van Oktober zal de zaak officieel geopend worden met de iets gewijzigde naam Juwelier Kuyper since 1955