Dirk Visbeek Fietsplezier

de kwaliteits-fietsmerken onder één dak

Dirk Visbeek Fietsplezier

Voor alle fietsers het beste adres

Een fietsenwinkel waar u de topmerken Koga Miyata, Trek, Flyer, Giant en Gazelle onder één dak vindt. Daar is er maar eentje van in de Zaanstreek.
En dat is Dirk Visbeek Fietsplezier. Dit is dan ook niet zomaar een winkel, maar een betrouwbaar familiebedrijf dat al sinds 1979 bestaat.

 

Dirk Visbeek begon in Krommenie.

Ook toen al was het een familiebedrijf waar vakmanschap, fietsplezier en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietsen samenkomen. Het succes van de eerste winkel leidde al snel tot uitbreiding naar twee winkels: Dirk Visbeek nam de Zaandamse winkel van Mulder & Zn over. Na 15 jaar besloten eigenaren Aldo Pieters en Rimke Visbeek om de beide winkels te verenigen op een centrale locatie in de Zaanstreek. De Zaanbocht bleek daarvoor de uitgelezen plek.

 

In het voormalige postkantoor in Wormerveer

vindt u nu dan ook een hypermoderne en sfeervolle fietsenspeciaalzaak. Het unieke assortiment met alle A-merken fietsen past meer dan goed bij het kwaliteitswinkelgebied in de Zaanbocht.

Wilt u advies over de aanschaf van een fiets?

Maakt u graag een proefrit voordat u beslist? Of bent u op zoek naar service, reparatie en professioneel advies van ervaren vakmensen?
Met al deze wensen en verzoeken kunt u terecht bij Dirk Visbeek.
Deze fietsenspecialist heeft maar liefst 1200 fietsen op voorraad en verhuurt ook fietsen en elektrische fietsen.
Koopt u hier een fiets of fietsonderdeel, dan koopt u ook zekerheid. Op alle producten zit namelijk een uitgebreide garantie. Is er onverhoopt toch iets stuk aan uw fiets?
Het wordt hier zo snel mogelijk verholpen. Daar waar mogelijk direct, maar als het iets langer duurt staat voor klanten altijd vervangend vervoer klaar in de vorm van een leenfiets.

Komt u eens kijken?

De winkel is uiteraard makkelijk te bereiken met de fiets, maar zeker ook met de auto. U parkeert dan gratis voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Dirk Visbeek Fietsplezier ligt tegenover het treinstation van Wormerveer; u bent er dus zo.

Lees het artikel van Dirk Visbeek Fietsplezier in de Zaankanter en de Krommenieër.