De Koffiezaak

100% espresso & meer!

In het hart van de Zaanbocht, op een steenworp afstand van het NS station, zit De Koffiezaak. Hier kun je even bijkomen van het shoppen of van je reis. En met een smaakvolle koffie dankzij de gratis wifi even je sociale contacten bijwerken. Met een coffee to go op het terras aan het water is het bij mooi weer extra genieten.

Maar naast espressobar & coffee ‘to go’-verschaffer is De Koffiezaak vooral ook een winkel in biologische koffie en thee. Hier worden uitsluitend duurzaam geproduceerde biologische espressobonen verkocht. Topkwaliteit espressobonen van kleine koffieroasters. Zowel voor thuisgebruik als voor in de horeca vind je hier koffie met geweldige smaaknuances. Tot zo op de koffie!

Na het plaatsen van de terrassen tegenover de zaak vertelt Martin Bergsma: ‘Het is heerlijk om te zien hoe dit gebied nu bruist. Ik maak graag praatjes met collega-winkeliers en met de gasten.
Verbinding is een wezenlijk onderdeel van de hospitality.’

Zo kwam Bergsma ook in contact met Max en Bente van de leverancier van gezonde ‘clean meals’ Oh My Guts. Om zijn zaak nog meer up-to-date te maken heeft Bergsma besloten de salades en de maaltijden van dit zeer succesvolle concept te gaan serveren.

Dat past ook precies in de filosofie van OMG. Verkooppunten in de periferie van grote steden. Een zeer welkome aanvulling in de Zaanbocht.

<<<<Lees het artikel in de Zaankanter en de Krommenieër.

<