Speciaalzaak in kaas, noten, wijn, relatiegeschenken – De Kleine Bourgondiër

Eten & Drinken

De Kleine Bourgondiër

Voor de heerlijkste kaas, wijn, port, worst en noten

Rood Bonter kaas,

oude Friese nagelkaas, romige kazen en pittige blauwschimmelkazen van kleine producenten in Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland en Spanje… Stap binnen bij De Kleine Bourgondiër aan de Zaanweg 124c en het water loopt u gegarandeerd in de mond bij het zien van al deze heerlijkheden.

De Kleine Bourgondiër is een speciaalzaak

in kaas, noten, wijn en relatiegeschenken en werkt alleen met de mooiste en beste producten. Deze worden iedere dag en elke week vers aangeleverd en komen veelal uit de regio en altijd van eerlijke leveranciers. De Kleine Bourgondiër staat dan ook voor vers, eerlijk, goed en betaalbaar.

 

Naast een zeer ruim assortiment heerlijke kazen

kunt u in deze sfeervolle winkel ook terecht voor een prachtige en aparte wijn, smaakvolle port en lekkere, verse noten. Ook vindt u bij De Kleine Bourgondiër een breed assortiment droge worsten van Brandt en Levie. Laat u verrassen door deze smaakbommetjes met chili, negen pepers, venkelzaad, parmezaan of lavendel. Van dezelfde leverancier is er ook heerlijke leverworst.

Wie de winkel bezoekt

wordt van harte welkom geheten door het Zaanse eigenaarsechtpaar Saskia en Roy Steding en goed opgeleide personeelsleden.
U wordt ontvangen met een lach en kunt rekenen deskundig en persoonlijk advies.

Gaat u snel eens langs;

elke week is er wel een andere aanbieding voor kaas, wijn, port, worst of noten!