Eindelijk!

Ben jij afgelopen twee maanden in de Bocht geweest? Voor je vaste rondje boodschappen, in aangepaste vorm weliswaar? Keek jij naar de etalages? Gluurde je naar binnen? Even een contactmoment zoeken met de vaste gezichten van je favoriete winkel?

Bijna 8 weken lang zijn de meeste winkels dicht geweest, werd er achter de schermen gewerkt. Voorbereiden voor straks. Voor als de deuren weer open mogen.

Ik liep vandaag door de Zaanbocht.

Het zonnetje scheen heerlijk en de oude vertrouwde lange rij voor de ijssalon stond er weer! Het kon. Blije mensen. Blauwe lucht. Gezelligheid en zonnigheid op meerdere fronten voerden de boventoon. En waarom? Ja, omdat het zonnetje scheen.  Maar vooral omdat woensdag 3 maart de winkels weer open mogen! Eindelijk. Wat een opluchting voor alle ondernemers. Helaas is het nog niet zoals we gewend zijn. Maar er mag  wel gewinkeld worden op afspraak.

Tijd dus om de sfeer te peilen bij enkele winkeliers.

Floribundus

Maura van Floribundus

Team Bella Donna

Het team van Salon Bella Donna

Team KÓOK!

Het team van KÓOK!

Ik vroeg ze naar een reactie op het feit dat de winkels weer open mogen. Eén van de reacties waren “wij kijken enorm uit naar het gewone klantcontact. Klanten begroeten in je winkel, een praatje te maken, vragen waar je ze mee kan helpen. Vragen hoe het gaat”. En de ander zei “We zijn zó blij!! De rolluiken kunnen weer open, we hebben weer uitzicht op De Zaan.
Op de mensen. Onze klanten. We kunnen niet wachten iedereen weer te verwelkomen in onze winkel”.

Het is heerlijk!

We mogen weer. De winkeliers én u. De klant! Geniet vast van de voorpret. Woensdag 3 maart kunnen we elkaar weer begroeten. Nog steeds met mondkap én met gepaste afstand. Maar het is de lang verwachte stap vooruit. Laten we ervan genieten, met elkaar! De Bocht is er klaar voor! Houd de social media van je  favoriete winkel in de gaten, ze geven zelf aan hoe ze te werk gaan.

Ik wens u allen heel veel shop plezier!

Recent Posts
in de zaanbochtTinder in de Zaanbocht