Aangeboden door Sietske Koene

Mode en Muziek bij SIetske Koene Mode

 

Zaterdag 9 september is het zover.
Dan presenteert Sietske Koene Mode 

de laatste mode in de nieuwe collectie najaar 2017. Op verzoek laten twee mannequins diverse modellen en kleurcombinaties zien uit de nieuwe herfstcollectie. Met als opvallende primeur: de presentatie van de collectie van LaSalle.

LaSalle Amsterdam bij Sietske Koene Mode

 

LaSalle Amsterdam. Voor het eerst aan de Marktstraat in Wormerveer.

Sietske Koene presenteert voor het eerst fashion van het Amsterdamse merk LaSalle . En met trots. De kleding van LaSalle is modisch en toch tijdloos door de unieke modellering. De stoffen zijn grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. De productie is bijna helemaal Europees. Hierdoor wordt de topkwaliteit gegarandeerd en zijn de prijzen fair.

Neem bijvoorbeeld de relatief nieuwe stof Lyocell. Een zeer duurzaam materiaal met het comfort en de luxe uitstraling van zijde.


Mens en milieuvriendelijk

De hele aanpak van het internationaal opererende LaSalle is uiterst mens- en milieuvriendelijk. Een aanpak waar Sietske Koene zich als geen ander in kan vinden. De nieuwe collectie van LaSalle wordt op 9 september uitgebreid getoond. Daarnaast zie je er ook veel moois van Cambio, Kyra & Ko, No Man’s Land en Josephine & Co. Maar ook Rosner en Schierholt Sensewear mogen natuurlijk niet ontbreken. Kom je ook op zaterdag 9 september? Koffie, gebak en mannequins staan voor je klaar.

 

 

’s Middags muziek van Anthony’s Putsch in het Wilhelminapark

Anthony's Putsch /Wilhelminapark WormerveerAnthony's Putsch /Wilhelminapark WormerveerVanaf 15.00 uur die middag is er een optreden van de band Anthony’s Putsch in het Wilhelminapark.  Sietske Koene Mode is hoofdsponsor van dit optreden. Ter informatie: de band is een graag geziene gast op Noorderslag. De enthousiaste band is geformeerd rond singer-songwriter Theun Supheert. In de muziek zijn onmiskenbaar de invloeden van Supertramp en Queen te horen. Hierbij een voorproefje van Anthony’s Putsch.
Live zorgen ze gegarandeerd voor spektakel. Dus noteer 9 september voor een dagje shoppen met een smile!

 

 

 

Volg en LIKE Sietske Koene ook op Facebook

Recommended Posts
Noteborn NanoPlusTissot bij Juwelier Kuyper