Marjon Graas Schoenenmode

marjon graas frame trio2

Marjon Graas Schoenenmode

Marjon Graas Schoenenmode
De top in trendy schoenen en meer.

Wie kent Marjon Graas Schoenenmode niet? In ruim 20 jaar uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek op het gebied van vlotte damesschoenen. Achter de karakteristieke gevel met de hoge etalageramen zijn een trendy schoenenzaak en een ambachtelijk bedrijf voor schoenreparatie en onderhoud gecombineerd. Marjon houdt zich bezig met de verkoop van schoenen, laarzen, lederwaren en tassen. Paul met de reparatie van schoenen. De inkoop, de service, de aandacht en het persoonlijk advies doen ze samen. Naast de uitgebreide collectie damesschoenen van bijvoorbeeld Hugo Boss, Shabbies, G-Star. Sam Edelman, Lolo en Premiata zijn er ook lederwaren van Liebeskind, Hugo Boss en Anokhi.

Vind je een paar schoenen prachtig maar zitten ze net niet lekker? Heb je voetproblemen? Geen probleem. Het is voor ons heel makkelijk om wat kleine aanpassingen aan de schoenen te maken. De vakman zit immers toch onder hetzelfde dak.

Bekijk de website.

Blader door onze foto’s van onze schoenencollectie(click hier) op de site van SietskeKoeneMode.

De merken van MarjonGraasSchoenenmode ThirtyU Catwalk Hugo Boss Lolo Palomitas Shabbies Premiata Högl G-Star Kendal en Kylie Floris van Bommel Marc Fisher