K'OOK

k'ook frame trio bottom

K’OOK!

Geen winkel in huishoudelijke apparatuur, maar een belevenis.

K’OOK!

is zo populair, dat het al drie keer uit de winkel is gegroeid. Wat tien jaar geleden begon als een spannend avontuur van twee vriendinnen is nu een droomzaak met een keukeneiland, een bibliotheek, een coffeebar en genoeg ruimte voor alles wat je je maar kunt wensen op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Van knoflookpers tot keukenmachine en van olijfolie uit het vat tot heerlijke chocoladerepen van Simply Chocolate. Het leuke is dat het assortiment alleen maar uit artikelen bestaat waar Anne en Karen zelf achterstaan. K’OOK! is ook de keuken waar veel activiteiten bereid worden, zoals demonstraties, workshops en proeverijen. En zelfs het Foodfestival aan de Zaan, wat de laatste keer maar liefst 12.000 bezoekers trok. Maar hoeveel er ook in tien jaar veranderd is bij K’OOK!, het enthousiasme van het team is hetzelfde gebleven.

Merken van K-OOK! &Klevering ASA Adhoc Aerolatte Appolia Bamix Barcraft Benriner Bloomingville Bodum Bowls & Dishes Bredemeijer CDN Chicago Cole & Mason Comebekk Corkcicle. Cuisipro De Buyer Demeyere Dopper Emile Henry Escali F. Muraglia Filotea Gefu Global Graef House doctor Inno cuisinno Jamie Oliver Joseph Joseph K'OOK! Katie Quinn Kitchenaid Kitchencraft Knit-tet Kookboek Le Creuset Lolea Lurch Magimix Masterclass Microplane Minosharp Moccamaster Nicolas Vahe Nimet OXO Olijfolie PPD Peugeot Pineut Point-Virgule Quai Sud Royal VKB Sage Scanpan Scarlet Bakes Sistema Solis Staub Stokes Swiss Gold Tovolo Uashmama Versapers ZAK! Zwilling Zyliss

Bekijk de website.

K'OOK! wint de GIA award voor Nederland!

ITALIAANS WEEKEND 27 t/m 30 OKTOBER 2016

italiaans-weekend bij K'OOK!

Vanaf donderdag 27 t/m zondag 30 oktober komt Stefania Balducci van Pasta al pesto cookingslessons vanuit Toscane weer naar Wormerveer! Zij laat je graag kennismaken met de pure Italiaanse keuken zoals zij die geleerd heeft van haar oma en moeder in Umbrie. Op donderdag- en vrijdagavond geeft zij een lange workshop waarin je samen een diner gaat bereiden, deze zitten zo goed als vol. We hebben nog 4 plaatsen op donderdag 27 oktober. Op zaterdag en zondag geeft zij miniworkshops. De meeste miniworkshops duren een uur en kosten 15 euro. De workshop pastamaken duurt anderhalf uur en kost 17,50. Het programma voor de miniworkshops is te vinden op Facebook.

Daarnaast komen op zaterdag én zondag Klaartje Heerze & Torben Heerze van Lekkerumbrie.nl je laten proeven van heerlijke wijnen en hapjes uit de omgeving waar zij wonen. Een workshop duurt 1 uur en kost 15 euro. Voor de zaterdag heben we nog plaats op 13.30 een 15.00 uur. Op zondag is er nog een aantal plaatsen vrij om 13.30, 15.00 en 16.30 uur.Wil je dit weekend lekker komen koken bij Stefania Balducci of wijnproeven, geef je dan snel op via info@k-ook.nl, 075 622 78 60, of kom langs in de winkel!

 

K'OOK! wint de GIA award voor Nederland!

Kook gia awardAan K´OOK! uit Wormerveer is de Global Innovation Award – Netherlands 2015-2016 toegekend, een prestigieuze Amerikaanse prijs voor ‘excellent retailing’. Het bijbehorende certificaat is op 8 december om 10.00 uur uitgereikt aan de twee eigenaressen, Karen Schoen en Anne van der Spoel. In maart 2016 strijden zij in Chicago met circa 30 andere ‘national winners’ om de extra kers op de taart: de ‘Global Honoree Awards’.


GIA winnaars,jpg
Sinds maart 2016 is K’OOK! één van de drie beste kookwinkels ter wereld! In Chicago werd de prijs uitgereikt aan Anne en Karen.