trio vs2zwartfond

Juwelier Kuyper –

Een sieraad in de Zaanbocht

Weer zo’n echt familiebedrijf in de Zaanbocht. Juwelier Kuyper. Een prachtige winkel om eerst uitgebreid van de etalage te genieten, voor je naar binnenstapt en de rijkheid van het assortiment ervaart. Wát een horloges, trouwringen en sieraden. Trendy merken zoals Michael Kors, Pandora, Diesel, Tissot, Diamond en Melano worden met veel plezier naast het ruime assortiment trouwringen en sieraden aangeraden.
Dus of het nu voor jezelf is of voor een ander, je slaagt bij Juwelier Kuyper altijd. En hoe. Frans Kuyper staat samen met zoons Maurice en Michael en de enthousiaste medewerkers garant voor kwaliteit en een goede service. Daarnaast is er ook een eigen atelier met drie goudsmeden. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw wensen vorm te geven.

Bekijk de website.

Merken bij Juwelier Kuyper Garmin Casio G-Shock Seiko Tissot TW Steel Pulsar Diesel Tommy Hilfiger Jacob Jensen Daniel Wellington Cluse Skagen Guess Hugo Boss Ice Watch Boccia Ti Sento Milano Swarovski Pandora Blush See you Silk! Melano BarongBarong Engelsrufer Coeur de Lion
Kuyper Juweliers