Zaanbocht komt met eigen website en reclamecampagne.

Wormerveer als aantrekkelijk en trendy winkelgebied op de kaart zetten. En dan met name de Zaanbocht. Dat is het doel van een groep enthousiaste winkeliers in en om de Zaanbocht. De ondernemers zijn zeer ambitieus in hun streven. “Winkelen in de Zaanbocht is een unieke ervaring, door het karakter van de winkels die er zitten en de unieke ligging. Alleen moeten we de voordelen ervan nog meer uitdragen. En dat gaan we vanaf vandaag groots en gezamenlijk doen. Met de lancering van de website indezaanbocht.nl en een reclamecampagne.

 

Op de website staat niet alleen informatie over gezamenlijke acties, zoals het Foodfestival aan de Zaan, maar ook wat winkeliers individueel te bieden hebben. Er komt nieuws en een actuele blog. De site werkt als een online podium waar de winkeliers in de Zaanbocht zich laat zien. Met een regelmatig bezoekje aan de site weet je met een paar muisklikken wat er allemaal te doen en vooral…te halen is.

 


Winkelen in de Zaanbocht is helemaal in!

In de Zaanbocht kun je heerlijk shoppen, lekker eten/drinken, gratis parkeren en er is wifi. Het is een dynamisch winkelgebied, dat in trek is bij een breed publiek. Niet zo gek, want waar vind je zoveel onderscheidende winkels en zo’n uniek uitzicht gewoon tegenover elkaar? De Zaan zelf heeft geen uitleg nodig. Daar gonst het al eeuwen van bedrijvigheid. Maar nu heeft dus ook de winkelstand de turbo erop gekregen. Hippe boetieks, trendy winkels plus een frisse spirit bij de winkels die er al lang geworteld zijn. Er is van alles: food, fashion, cadeaushops en design.

Wat de kracht achter de winkels in de Zaanbocht is? Geen onpersoonlijke winkelketens, maar specialistische zaken met betrokken eigenaren. Die de handen ineen hebben geslagen. En dát merk je. Aan de hartelijke bediening, aan de persoonlijke service. Geen ‘wat-kan-mij-het-schelen’ mentaliteit maar ervoor gaan. Dat maakt winkelen in de Zaanbocht shoppen met een smile. En daar mag je best een tijdje over doen: de eerste twee uur staat je auto er sowieso gratis. Je vindt alles over de Zaanbochtwinkeliers dus op: www.indezaanbocht.nl.